Tetsuya Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: TetsuyaImię: AdamWiek: 15 (05)Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jest osobą dość aktywną w życiu forum. Rzetelnie rozpisuje demka będąc przy tym obiektywny, nie patrzę czy jest to mój znajomy, kolega, przyjaciel czy największy wróg. Myślę, że dobrze znam taryfikator, jak i regulaminy innych serwerów, niż na tych których gram aktywnie, ponieważ grałem na większości serwerów AS. Grając na wielu serwerach poznałem wiele indywidualnych pojęć jakich się tam używa. Mam nadzieje, że moje doświadczenie pozwoli mi, aby pełnić tak ważną rolę w życiu forum jak i wszystkich serwerów.Doświadczenie w ocenianiu demek: Od kilku miesięcy rozpisuje, sprawdzam, pomagam sprawdzać, rozwiązuje skargi na serwerach gdzie pełnie rolę administratora.Jak długo gram w CS:GO?: 4 lataIle czasu poświęcam forum dziennie: Na forum jestem praktycznie cały czas, mając otwartą przeglądarkę w tle.Znajomość SM: 5Link do profilu steam: STEAMKontakt: STEAM, forum, discord (Tetsuya#7805), TeamSpeak oraz FaceBook w ostateczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak +aktywny +rozpisuje skargi +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność na forum +rozpisuje dużo skarg +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak rozpatrzywales demka i dosyc dobrze ci to szlo +/- wiek nie wiem czy to odpowiedni wiek na takie stanowisko +sm +aktywny nna forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność na forum +rozpisuje dużo skarg +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 na tak +ogarnia dobrze regulamin jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak +będzie mnie faworyzować +ogar Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Lewy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 TAK! +Adamek +Umie w Skargi +SM +Regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 na tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 na tak +doświadczenie +aktywność +rzetelność +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak +Aktywność +Ogarnięty +Rozpisuje często skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na wielkie tak! +aktywność +rozpisujesz dużo skarg +znasz regulamin serwera z którego jest najwięcej skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) -wiek, małolat ;v +admin jb1 +SM +kijek w dupcie pod wzgledem kar -słaby mundur masz, a ja mam lepszy na tak Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez xdar1uNqq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak +aktywność na forum +rozpisuje dużo skarg +ogar Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Ixtro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 +ogarnia -kijek +aktywnosc mozna dac adasiowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +Ogarnia +Wiek (to ty nie miałeś 16 lat?) Cytat -Kij w dupie aż po gardło -Adas się szybko denerwuje +Przypuszczam że zna lepiej regulamin JB od Bonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak -/+ wiek +Aktywność +kozak +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na Tak Wiek Kumpel Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak wiek miły pomocny ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 +wiek +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Na tak +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na tak jak najbardziej Rozpisuje skargi na jb Staż na as Aktywność Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na tak +Ogarnięty +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi