Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem cały czas na forum. Lubię przeglądać demka. Jestem dość obiektywny i nikogo nie faworyzuje. Nie boje się dawać kar, nawet kolegom. Dobrze sobie radzę z regulaminem JB, czyli, w sumie najcięższym z serwerów, jeśli chodzi o decyzje itp.Doświadczenie w ocenianiu demek: Rozstrzygnąłem kilka demka z serwerów JB,JB2, RT, OM"Jak długo gram w CS:GO?: 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie?: Konkretnych liczb nie podam, ale zawsze mam w tleZnajomość SM: 5/10Link do profilu steam: stimKontakt: steam Discord, Facebook i ts areny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak sm wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 ta sm aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 OH DARIUSZ NA TAK! +aktywnosc +sm +imie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak +aktywny +SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 28 minut temu, Bincior napisał: +aktywny +SM +wiek TAK! 1 - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować SWOJE stanowisko. - "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument SPAM Przez SK4N3R, 3 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak, Aktywny na forum, SM, Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak +ogar +staż -kradnie mi skargi z jb 2 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak trochę już jesteś na tej arenie i grasz na większości serwerów +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +aktywność na forum +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak +wiek +ogar Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 na tak +ogar +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak sm aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 3 godziny temu, xdar1uNqq napisał: Doświadczenie w ocenianiu demek: Jakiegoś wybitnego doświadczenia nie mam, ale obejrzałem pare demek z jb2 -brak doświadczenia - staż -dengu chwilę temu -nieogar na nie, bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Lubię Cię, ale jest lepszy kandydat na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Jeśli się postarasz i znajdziesz czas, na pewno ogarniesz. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 +stara się +wiek (starszy ode mnie :v) +sm +ogarnia regulamin najcieższego serwera na AS +/-aktywość -ostatnie dengu +/-doświadczenie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak +wiek +aktywność na forum - ogar- Faworyzacja Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Ixtro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +Wiek +SM -patologiczne zachowanie -szybko dengu dostałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak +SM +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak +SM +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak SM Wiek Ogarnięta osoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na tak Ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 +wiek - płaczek mieliśmy kilka spin Ale wybaczam +aktywność Jasne że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi