Natural Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nick: Natural Imię: Miłosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem praktycznie cały czas na forum, lubię przeglądać demka. Jestem dość obiektywny i nikogo nie faworyzuje. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie mam większego doświadczenia w ocenianu demek. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Cały czas w tle mam odpalone. Znajomość SM: 7/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Naturalekk/ Kontakt: steam facebook arena 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 -aktywność -wiek -naTAK- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na nie Lepszy kandydat Słabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywny +sm -nie widziałem żebyś kiedyś rozpisywał jakieś demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Powodzenia. ;/ Tak Wiek sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 naa tak wiek aktywnosc sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Na tak wiek aktywnosc Edytowane 23 Marca 2021 przez Mikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 tak +wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Tak +Wiek +aktywny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 można można +wiek +aktywnosc +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Na TAK +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Tak -pewnie Ci się znudzi za chwilę. +Ogarnięty +wiek +mentalność +zna forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Na Tak +wiek +sm +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi