wiktooor Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: ToruT Imię: WiktorWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, że dobrze bym spełniał swoje obowiązki, ponieważ jestem bardzo często na forum i znam dobrze regulamin. Mam admina na dwóch serwerach areny i chyba dobrze się sprawuje przez kilka miesięcy. Oczywiście zdarzają się błędy, bo każdy człowiek ma prawo je popełniać. Nie faworyzuje graczy, staram się dawać adekwatne kary. Doświadczenie w ocenianiu demek: Z JB#2 i Only Mirage nie ma za wiele skarg, tyle ile mogłem rozwiązałem ale najczęściej mi zabierali, więc nie jest ich za wiele. Po zatem byłem raz UBT na innej sieci przez chyba 2 miesiące.Jak długo gram w CS:GO?: Około 2 lataIle czasu poświęcam forum dziennie: co godzinke zaglądam praktycznieZnajomość SM: 3Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ToruT/Kontakt: steam, forum,discord 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Na tak +kozak +ogarnia + jest codziennie na forum po iles godzin Duże TAKK -sm Edytowane 22 Marca 2021 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Marca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 ---------- boi sie dawać muty itp. -wiek -+ sm na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie -lepsi kandydaci -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 8 minut temu, ToruT napisał: Z JB#2 i Only Mirage nie ma za wiele skarg Jakoś miałeś okazję rozpisać skargi, bo jak widziałeś kilka dni temu było ich dużo. Boisz sie dawać muty +/- sm nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie -lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +bezkonfliktowy +aktywność na forum i serwerach -mniej opisanych skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +aktywność +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Tak +bezkonfliktowy +aktywność na forum i serwerach Edytowane 22 Marca 2021 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Żart? Lepszy kandydat Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL3RM4N Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na NIE! -wiek -brak większej wiedzy przy odróżnianiu czitera od dobrego gracza -lepszy kandydat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak + aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nie -wiek -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 na tak +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 na tak +aktywnosc -+ sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi