Skocz do zawartości

[Odrzucone] Malutkie propozycje

Udostępnij

Nitos

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko to co będzie napisane poniżej to tylko moja opinia. 😆

Propozycja to: Proponuje usunać mape jail_obama_v5 oraz w zamian tej mapy dodać kilka innych np:  jail_west_v2 , jb_overcooked, jb_summer_jail_v3, 
Treść: Mapa jail_obama_v5 ogólnie mapa która ma multum seecretów które prowadzą do broni w samej jednej celi jest broń plus dodatkowo teleport do gr'a nad celami, nie wspominając o broniach losowych z gangu, proponuje usunać tą mapę, a w zamian wprowadzić powiedzmy jakieś z tych co zaproponowałem. Mapę którą proponuję żeby usunąć jest krótko mówiać nie do ogarnięcia z tego co wywnioskowałem. 3/4 jak nie 4/4 rund na tej mapie kończy się w przeciągu może minuty na korzyść terorystów. 

Propozycja to: Modyfikacja regulaminu Jb, a dokładnie chodzi o dodatkowy punkt w którym jasno jest napisane że pierwsze polecenia które są wydawane do więźniów powinny być proste i w pełni zrozumiałe
Treść: Myślę że nie tylko mnie w uszy kuję jakiś bardzo mądry gracz który w pierwszym poleceniu nada takie polecenia "macie bezruch do odwołania, macie totalny bezruch do odwołania pod tylną scianą waszej celi z zakazem wychodzenia z waszej celi do odwołania. Odwołuje wam wszystko, macie totalny bezruch do odwołania, macie bezruchy do odwołania pod tylną ścianą piętami przylegającymi do lewej sciany, macie zakaz wychodzenia z cel do odwołania. Już nie wspominając że dwa razy jeszcze zgubi się w tym co powtarza xDD

Propozycja to: Wyświetlanie się w hudzie kto jest dokładnie wardenem
Treść: Często gdy nie ma nikogo z adminów na serwerze panuje chaos, ct się przekrzykuję, terorysci wprowadzają zament w rundzie, czasami po prostu ciężko jest stwierdzić kto jest obecnie wardenem, czy na przykład gdy obecny warden zginie i zostaje nim inny gracz.

Pozdrowionka 😆

Na nie usunąć obame no chyba cie cos boli XDDD

Mapa jail_obama_v5 jest to mapa która jest jedną z najbardziej lubianych map

Trzeba być skupionym słuchając poleceń wardena

W hudzie jest dokładnie napisane kto prowadzi XD

Edytowane przez Hiro

1. Na nie, tzn obama musi zostać, ale nowe mapy, jeśli będą fajne, to zawsze warto wgrać

2. Na nie. Na jailu trzeba ogarniać ciężkie polecenia jako TT, ale również jako CT, więc jeśli warden źle gubi sie w poleceniach, jest naprawde szybko weryfikowany przez graczy. Myślę że nie trzeba tylko po to zmieniać regulaminu :v

3. Informacja kto jest wardenem wyświetla się na środku ekranu, więc nie wiem co jeszcze można dodać.

5 godzin temu, Nitos napisał:

Propozycja to: Proponuje usunać mape jail_obama_v5 oraz w zamian tej mapy dodać kilka innych np:  jail_west_v2 , jb_overcooked, jb_summer_jail_v3, 
Treść: Mapa jail_obama_v5 ogólnie mapa która ma multum seecretów które prowadzą do broni w samej jednej celi jest broń plus dodatkowo teleport do gr'a nad celami, nie wspominając o broniach losowych z gangu, proponuje usunać tą mapę, a w zamian wprowadzić powiedzmy jakieś z tych co zaproponowałem. Mapę którą proponuję żeby usunąć jest krótko mówiać nie do ogarnięcia z tego co wywnioskowałem. 3/4 jak nie 4/4 rund na tej mapie kończy się w przeciągu może minuty na korzyść terorystów. 

Na nie

Propozycja to: Modyfikacja regulaminu Jb, a dokładnie chodzi o dodatkowy punkt w którym jasno jest napisane że pierwsze polecenia które są wydawane do więźniów powinny być proste i w pełni zrozumiałe
Treść: Myślę że nie tylko mnie w uszy kuję jakiś bardzo mądry gracz który w pierwszym poleceniu nada takie polecenia "macie bezruch do odwołania, macie totalny bezruch do odwołania pod tylną scianą waszej celi z zakazem wychodzenia z waszej celi do odwołania. Odwołuje wam wszystko, macie totalny bezruch do odwołania, macie bezruchy do odwołania pod tylną ścianą piętami przylegającymi do lewej sciany, macie zakaz wychodzenia z cel do odwołania. Już nie wspominając że dwa razy jeszcze zgubi się w tym co powtarza xDD

Na takk

@ Diamontxdd

Treść: Często gdy nie ma nikogo z adminów na serwerze panuje chaos, ct się przekrzykuję, terorysci wprowadzają zament w rundzie, czasami po prostu ciężko jest stwierdzić kto jest obecnie wardenem, czy na przykład gdy obecny warden zginie i zostaje nim inny gracz.

Na nie

8 godzin temu, Nitos napisał:

Wszystko to co będzie napisane poniżej to tylko moja opinia. 😆

Treść: Mapa jail_obama_v5 ogólnie mapa która ma multum seecretów które prowadzą do broni 

A  mapa jb_claudsy ? tam tez jest multum seecretów i co z tego ? 

Wszystko na nie 

• 1 miesiąc temu...
W dniu 18.03.2021 o 16:23, Nitos napisał:

Propozycja to: Proponuje usunać mape jail_obama_v5 oraz w zamian tej mapy dodać kilka innych np:  jail_west_v2 , jb_overcooked, jb_summer_jail_v3

Może nie usuwać tej mapy tylko faktycznie dodać nowe, również się denerwuję, lecz da się na niej kreatywnie poprowadzić ;) 

O to Chodzi w JB, aby właśnie trudne polecenia zrozumieć, wiadomo, że niektórzy z tym przesadzają ale nie oznacza to, że jednak to również nie daje satysfakcji i zabawy, że zapamiętasz coś czego ktoś nie zapamięta.

Co do tego to już jest ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności