Belz Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Propozycja to: Zombie Escape Mod Treść: Myśle że zombie escape moda, nie muszę przedstawiać, jak sama nazwa mówi ucieczka przed zombie. Co by było na tym serwerze: 1.Waluta serwerowa tzw. Ammo Packi. 2.Klimatyczne modele np. Deadpool, Gunslinger itp. 3.System ruletki i jackpota. 4.Dobra Zabawa 5. Vip, Svip (niewiele szybsi od zwykłego gracza, oraz więcej kos typu Karambit itp.) 6. Tradycyjne !ws !knife Chciałbym się włączyć w powstanie takiego serwera, i myślę że większość graczy tej serwerowni również chciałaby zagrać na takim serwerze. Chciałbym żebyście napisali swoją opnie, oraz swoje propozycje żeby urozmaicić ten serwer Pozdrawiam Belz 3 Dodaję wzór. Przez ✪ rudyBiceps ツ, 2 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem jak najbardziej na tak, sam chciałem napisać taką propozycję. Co do "ZE" to na innych sieciach da się zauważyć nawet po 20 graczy o godzinie 12 w dniach szkolnych, więc mod ten ma dosyć dużą popularność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Na TAK, ciekawe kto to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapizyard Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak, czasy 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 nikt ci tego nie zrobi ale na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To już dawno powinno być, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Oo tak Zdecydowanie na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @ Yamakashi kończ awp i do roboty. Na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem na tak, dużo graczy by grało, więc slotów minimum 30 powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem zdecydowanie na tak!11!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Na tak czekałem na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem na tak! CSGO czy CS 1.6? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Powiem Ci, że nie wiem, bo sporo osób by się skarżylo na fpsy Ale na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukeass Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Taki serwer to całkiem dobry pomysł. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi