Rastafari Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) po tym co napisal do mnie bossman chcialbym przeprosic osoby ktore urazilem swoim zalosnym zachowaniem lub zachowaniem na serwerze.. szczegolnie @Kopekza moje idiotyczne i zalosne zachowanie na serwerze. jest mi glupio z tego powodu @Nitrek @ DarkYakuza @ chakra @ SchMidTza nabijanie fajek na oitc i dzialanie na niekorzysc serwera przepraszam te osoby jak i wszystkich ktorych urazilem. nie chce was miec pozniej na sumieniu.. @ SebOwieczka mam nadzieje ze przyjmiecie moje przeprosiny bo nie chce miec na sumieniu tych osob wymienionych wyzej jak i tych ktorych zdenerwowalem lub urazilem w jakis sposob Edytowane 10 Lutego 2021 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) na tak znaczy wybaczam Edytowane 10 Lutego 2021 przez monv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 i tak nie dam ci na tak pod podaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) @ SK4N3Rnie warnuj za spam jak mozesz @ chakratu nie chodzi o glos na tak pod podaniem tylko po prostu przepraszam za moje zachowanie, mozesz mi nawet na nie dac to bede wiedzial co jeszcze musze zmienic . nie zalezy mi na podaniu tylko na tym aby miec zgode z innymi i tyle :/. myslisz ze pisalbym przeprosiny po to abys dal mi na tak pod podaniem ale tak nie jest. tak szczerze to nie zalezy mi na tych glosach . co z tego ze mi dacie na nie pod podaniem? zmienie swoje zachowanie ogarne sie i wtedy zobaczycie. mozecie i tak mi dac na nie, malo istotne ;/. -> nie zalezy mi na glosach pod podaniem.. @Kopeksprawdz co wyzej napisalem a nie Edytowane 10 Lutego 2021 przez Rastafari dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 i tak nie dam ci na tak pod podaniem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Gdybym mógł to bym przeprosił całą arenę ale zostałbym zjechany Szacun że zrozumiałeś błąd Edytowane 10 Lutego 2021 przez mondej 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @Rastafaridobrze postępujesz przepraszając. Każdy popełnia jakieś błędy i każdemu można wybaczyć. Ja też kiedyś zachowywałem się źle na serwerach. 1 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 xDDDDD beczunia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Rastafari nie musisz za nic przepraszać tym bardziej te osoby które wymieniłeś. Każdy popełnia błędy, każdemu zdarzy się zrobić coś źle, i to do tego takie osoby jak "chakra"? On swoim zachowaniem nic właściwie nie reprezentuje chyba że jedynie cringe bo jest żenujący. Postąpiłeś dobrze przepraszając, ale i tak nie ma za co bo oni nadal będą siedzieć na tsie i robić swoje i tego nie zrozumieją. Pamiętaj że jesteś super osóbką która umie wspierać i pomóc w trudnych chwilach i ma złote serduszko. Wszystko będzie dobrze, jestem z Tobą przyjacielu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jakby ładniej by to wyglądało, gdybyś zrobił to prywatnie... Tobie po prostu zależy na pokazanie się publicznie (atencja) Moge podsumować to jednym słowem "spam" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Wystarczy umieć się zachowa i nie wtrącać nosa w nie swoje sprawy. Wtedy nie będziesz musiał nikogo przepraszać. Wisi mi w sumie to co piszesz i myślisz bo jesteś dla mnie nikim, nie wiem czy pisząc takie rzeczy dowartościowujesz się czy po prostu lubisz się spinać z ludźmi , ale po prostu się ogarnij i interesuj się tylko swoimi sprawami/problemami . Edytowane 10 Lutego 2021 przez DarkYakuza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @ RuteKclose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi