Skocz do zawartości

przeprosiny

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

po tym co napisal do mnie bossman chcialbym przeprosic osoby ktore urazilem swoim zalosnym zachowaniem lub zachowaniem na serwerze.. szczegolnie 

@logo713x13.pngKopekza moje idiotyczne i zalosne zachowanie na serwerze. jest mi glupio z tego powodu

@logo713x13.pngNitrek

@ DarkYakuza

@ chakra

@ SchMidTza nabijanie fajek na oitc i dzialanie na niekorzysc serwera

przepraszam te osoby jak i wszystkich ktorych urazilem. nie chce was miec pozniej na sumieniu..

@ SebOwieczka

mam nadzieje ze przyjmiecie moje przeprosiny bo nie chce miec na sumieniu tych osob wymienionych wyzej jak i tych ktorych zdenerwowalem lub urazilem w jakis sposob

Edytowane przez Rastafari
  • Lubię to! 1

@ SK4N3Rnie warnuj za spam jak mozesz 

@ chakratu nie chodzi o glos na tak pod podaniem tylko po prostu przepraszam za moje zachowanie, mozesz mi nawet na nie dac to bede wiedzial co jeszcze musze zmienic . nie zalezy mi na podaniu tylko na tym aby miec zgode z innymi i tyle :/. myslisz ze pisalbym przeprosiny po to abys dal mi na tak pod podaniem ale tak nie jest. tak szczerze to nie zalezy mi na tych glosach . co z tego ze mi dacie na nie pod podaniem? zmienie swoje zachowanie ogarne sie i wtedy zobaczycie. mozecie i tak mi dac na nie, malo istotne ;/. -> nie zalezy mi na glosach pod podaniem..

@logo713x13.pngKopeksprawdz co wyzej napisalem a nie 

Edytowane przez Rastafari
dodaje

Rastafari nie musisz za nic przepraszać tym bardziej te osoby które wymieniłeś. Każdy popełnia błędy, każdemu zdarzy się zrobić coś źle, i to do tego takie osoby jak "chakra"? On swoim zachowaniem nic właściwie nie reprezentuje chyba że jedynie cringe bo jest żenujący. Postąpiłeś dobrze przepraszając, ale i tak nie ma za co bo oni nadal będą siedzieć na tsie i robić swoje i tego nie zrozumieją.  Pamiętaj że jesteś super osóbką która umie wspierać i pomóc w trudnych chwilach i ma złote serduszko. :pepeLove: Wszystko będzie dobrze, jestem z Tobą przyjacielu. :peepoKitty:

• Smutne. 1

Wystarczy umieć się zachowa i nie wtrącać nosa w nie swoje sprawy. Wtedy nie będziesz musiał nikogo przepraszać. Wisi mi w sumie to co piszesz i myślisz bo jesteś dla mnie nikim, nie wiem czy pisząc takie rzeczy  dowartościowujesz się czy po prostu lubisz się spinać z ludźmi , ale po prostu się ogarnij i interesuj się tylko swoimi sprawami/problemami . 

Edytowane przez DarkYakuza
  • Lubię to! 1

• RuteK zablokował(a) ten temat
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności