MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Nick : Mroku Nick oskarżonego : multi Sytuacja : a więc dostałem gaga na 60 minut ponieważ powiedziałem multiemu ze mi sie popsuł pedał od roweru i on to żle zrozumiał jak powiedział ze widział moją wiadomosc to jeszcze raz napisałem ze jak jechałem to mi sie zepsuł a i jego argumentem na to ze dostałem gaga było to że obraziłem go od pedała od roweru mapa :jb_buyukisyan_v1-fix serwer : jailbreak godzina : ok. 18.05 Edytowane 26 Lutego 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Skarga do odrzucenia bo prowokowałeś mnie @ Michu jaki @ Hemoglobina byli przy tej sytuacji i potwierdzą moje słowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Byłem i potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Potwierdzam uwaga cytuję Multi pedal od roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 emm nie napisałem multi pedał od roweru 1 drugie jaka prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) tak Edytowane 26 Lutego 2019 przez RealGangstaSht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Teraz, RealGangstaSht napisał: a ja lubie dzieci Ja pierdole XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 11 minut temu, RealGangstaSht napisał: a ja lubie dzieci aha? zresztą bedzie demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamsurabi Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Mroku napisał MULTI PEdał od roweru mi sie zepsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 To podchodzi pod prowokację/obrazę graczy. Obraziłeś chyba już na wszystkie sposoby, nie wiem co ty jeszcze wymyślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 9 minut temu, Mr.White napisał: To podchodzi pod prowokację/obrazę graczy. Obraziłeś chyba już na wszystkie sposoby, nie wiem co ty jeszcze wymyślisz. aha pedał od roweru mi sie popsuł to prowokacja xDDD niezle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi