Gawron Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam was ponownie!! Krótka przerwa dużo mi zrobiła, wracam na arene jako ogarnięty człowiek. Rozmowy z ludzmi dały mi do zrozumienia że byłem pajacem, ale koniec z tym!! Pewnie znowu będę miał okazję zeby adminować na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 No jestem ciekawy co do tej zmiany, żeby tylko nie wyszło to co zawsze ze wszystkimi. Witaj ponownie tak czy siak, chociaż nie widać było twojego "zniknięcia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Cześć ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dolaki PudziaNocnik wrócił ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witaj dolaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witaj mam nadzieje że się ogarnąłeś i że ci ta przerwa dobrze zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 No cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Powrót króla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wjechał na salony Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 japier**** czeeee Havke Dolaki Piwo moje Paliwo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Elo Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 OOOO Havke Wraca Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi