SebOwieczka Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Nick: SebOwieczka Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem jednym z pierwszych graczy tej sieci. Znają mnie wszyscy starzy gracze JB, a teraz poznają ci nowi. Zawsze przestrzegałem regulaminu. Nie dostałem żadnego bana, muta, ani gaga w całej trzyletniej historii mojej gry tutaj. Adminem byłem dwa razy, nigdy nie została na mnie złożona pozytywna skarga i nie miałem problemu z właścicielem, H@ oraz M@, a przeżyłem adminowanie Yamakashiego, Tośka i SK4N3RA. Jestem zapewne jednym z najstarszych osób na serwerze i nie mam problemu z ogarnianiem młodszych od siebie. Przy mnie zawsze będzie dobra atmosfera i zabawa dla każdego, bez reżimu, ale do pewnej granicy. Wracając na tę sieć miałem w planach zostać adminem, lecz podanie miałem pisać później. Grając przez te kilka ostatnich dni zrozumiałem że przyda się nawet kilka nowych adminów bo godziny grania administracji pokrywają się ze sobą i zdarza się tak, że po prostu nie ma admina. Oczywiście to nic złego, a ja przyszedłem pomóc. Ktoś może powie, że mało minęło od powrotu, ale tak samo było 2 lata temu, a mimo to moje podanie zostało przyjęte w rekordowym czasie jak na tamte lata (klik) i grałem na serwerze spokojne pół roku, aż do powrotu do studiowania. Teraz mam nadzieje, że pogodzę uczelnie z czasem wolnym i zamierzam zostać dłużej XD. Wiem, że mam kredyt zaufania wielu osób zasłużonych i wierzę, że mogą za mnie poręczyć. Doświadczenie w adminowaniu: To było tak dawno, że już nie pamiętam, chyba z 9 lat, jeszcze w 1.6 😅 Jak długo gram w CS:GO?: 7.5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bez znaczenia, cały czas można mnie spotkać Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=SebOwieczka obecnie pod zwykłym "SebOwieczka" Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sebalkepl Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 na tak +sm +wiek +mega sympatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 na tak +grał na starym jb + pije kompocik + gigantycznie ogarnięty + człowiek opanowany + pracowity +mutacja - nie dawano wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Na Tak +wiek +mutacja +ogarnięty chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Taaak +wiek +doświadczenie +owca +sm 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak +wiek +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak ladnie sie rozpisales xd +wiek +sm +doświadczenie Stary gracz wiec napewno cos umie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 tak + długie podanie + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 ogar wiek aktywnosc sm tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak +wiek +sm +doświadczenie +ogarnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 ta + ogar + sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 na tak +ogar +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Na tak co nie? +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayky Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Na tak +wiek +sm +doświadczenie Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Mayky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 tak +grał na starym jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Tak ogar wiek doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Sebek + mutationed + wiek + doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Tak: +wiek +doświadczenie +podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Na tak, -dopiero powrócił. +Wiek. +sm. + Doświadczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Regulamin bardzo się zmienił od roku. Myślę że 5 dni to za mało żeby znać dobrze cały regulamin. Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Jestem tak -troche za szybko +wiek +sm Myśle że jak nadrobisz braki w regulaminie to będzie gitowa Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi