Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie Owcy

Udostępnij

SebOwieczka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SebOwieczka
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  Jestem jednym z pierwszych graczy tej sieci. Znają mnie wszyscy starzy gracze JB, a teraz poznają ci nowi. Zawsze przestrzegałem regulaminu. Nie dostałem żadnego bana, muta, ani gaga w całej trzyletniej historii mojej gry tutaj. Adminem byłem dwa razy, nigdy nie została na mnie złożona pozytywna skarga i nie miałem problemu z właścicielem, H@ oraz M@, a przeżyłem adminowanie Yamakashiego, Tośka i SK4N3RA. Jestem zapewne jednym z najstarszych osób na serwerze i nie mam problemu z ogarnianiem młodszych od siebie. Przy mnie zawsze będzie dobra atmosfera i zabawa dla każdego, bez reżimu, ale do pewnej granicy. Wracając na tę sieć miałem w planach zostać adminem, lecz podanie miałem pisać później. Grając przez te kilka ostatnich dni zrozumiałem że przyda się nawet kilka nowych adminów bo godziny grania administracji pokrywają się ze sobą i zdarza się tak, że po prostu nie ma admina. Oczywiście to nic złego, a ja przyszedłem pomóc. Ktoś może powie, że mało minęło od powrotu, ale tak samo było 2 lata temu, a mimo to moje podanie zostało przyjęte w rekordowym czasie jak na tamte lata (klik) i grałem na serwerze spokojne pół roku, aż do powrotu do studiowania. Teraz mam nadzieje, że pogodzę uczelnie z czasem wolnym i zamierzam zostać dłużej XD. Wiem, że mam kredyt zaufania wielu osób zasłużonych i wierzę, że mogą za mnie poręczyć. 
Doświadczenie w adminowaniu: To było tak dawno, że już nie pamiętam, chyba z 9 lat, jeszcze w 1.6 😅
Jak długo gram w CS:GO?: 7.5 roku
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bez znaczenia, cały czas można mnie spotkać
Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=SebOwieczka obecnie pod zwykłym "SebOwieczka"
Znajomość SM: 6
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sebalkepl
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• Lubię to! 1

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności