adiboo91 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199109247908/Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/regginP/ Nick oskarżonego: REGGIN Opis sytuacji: Więc cała sytuacja zaczęła się od tego, że grupa graczy mówiła "ej regin" on nie reagował i po jakimś czasie bez ostrzeżenia dał im gagi a następnie jednemu z nich muta. Więc postanowiłem odezwać się, że te nadane kary były nie sprawiedliwe bo graczę chcieli zadać tylko pytanie a Reggin odpowiedział mi na to "A weź już zamknij morde ". Wydaje mi się, że jako Major Admin nie powinnien wyrażać się tak do graczy serwera. To nie jest Pierwsza sytuacja gdzie REGGIN wyzywa osoby na serwerze. I chciałbym zauważyć, że to nie jest Pierwsza sytuacja kiedy Reggin wypowiada się wylgarnie na serwerze w stronę graczy. Serwer: Drv1 Data i godzina zdarzenia: 20.12.2020 19:03-19:05 Dowody: Demko z mapy biber_rc2 3 1 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Po pierwsze sytuacja nie zaczela się od "ej reggin" i nie udawaj. Gratuluje Ci tego że potrafisz zgadać się z innymi, gdy tylko wszedłeś na serwer zacząłeś bez sensu na początku mowić "ej reggin" a poźniej pisać. Gaga dostałeś za to że kontynuowałeś to co zaczął Mayky. Mayky dostał muta za prowokacje a nie "ej reggin", a gagi dostaliście przy okazji. Może wracaj cheatować a nie pisać bez sensowne skargi. P.S nie jest to moim obowiązkiem odpowiadać na zaczepki. Oraz mówiąc do cb "zamknij sie w koncu" nie obrażałem graczy. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Więc tak, chciałbym się wypowiedzieć pod tą skargą bo byłem świadkiem tej Sytuacji a jednocześnie zadać ci Reggin pytanie czy dowartościowało cię to, że odezwałeś się wulgarnie w stronę Adiboo. Zamiast po prostu wypowiedzieć się dlaczego nadałeś te kary. A no tak Adiboo to zwykły gracz bez rangi a ty wielki Major. Według mnie żałosne zachowanie i nie odpowiednie na osobę, która ma zarządzać serwerem i przyciągać do niego graczy. 1 1 4 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda -stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 20 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Od kiedy "Zamknij się w końcu" jest wulgarne? Sam pisałeś bez końca "ej reggin", a tak naprawde gdyby któryś z was coś chciał, to by powiedział co chce a nie spamił "ej regginn". Dodatkowo pisząc na Gang czacie do mnie ingnoruje to ponieważ nie nadużywam uprawnień czytając co pisza gracze w innym gangu niż mój. A to że nie odpowiadam graczowi na zaczepkę, a on chce powiedzieć pozdrów rodzinę czy cos w tym stylu (Mayky) to jest śmieszny powód skargi, a mute który dostał był za prowokacje mówiąc ze jestem rudy (co również zaczęło kilka osób wczoraj na ts3.). A tak na prawdę wszystko zaczęło się kilka dni temu gdy adibo został wyrzucony przez mn z mojego gangu. Gdyby nie to że wielki pan został urażony tym że powiedziałem zamknij się nie było by tej skargi, świadczy tylko o jego stanie intelektualnym. A gdy gracz dostanie muta/gaga to tak naprawde jak cos chce powinien pisać na u@ a nie na gang czacie. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Po pierwsze nie było to "Zamknij się w końcu" tylko "Zamknij juz mordę". Po drugie nie rozumiem twojego bezsensownego ataku w moją stronę w pierwszym twoim komentarzu pod skargą: "Może wracaj cheatować a nie pisać bez sensowne skargi". Po trzecie to nie jest bezsensowna skarga, ponieważ wyrażam w niej swoje zadanie. I jeszcze Szczerze nie wiem dlaczego nie pomyślałeś o tym, że gracze mogą brać z ciebie przykład i jak Major powiedział do jakiegoś Adiboo zamknij mordę i często wulgarnie odnosi się do graczy to my też możemy. I dzięki takiemu czemuś tworzy się brak kultury na serwerze. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez adiboo91 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Dodatkowo zapomniałeś dodać w dowodach demko z spy_vs_spy gdzie wszystko się zaczęło. 1 SPAM, nic tym postem nie wnosisz do skargi. Przez SK4N3R, 20 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 REGGIN nie wypowiadam się o tej mapie ponieważ mnie nie było. 1 3 SPAM, nic tym postem nie wnosisz do skargi. Przez SK4N3R, 20 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) To dlaczego piszesz o mucie który dostał Mayky? Po 2 wszedłeś i było od razu "ej reggin", specjalnie dla cb demko sprawdziłem. Dodatkowo chwilę przed magicznie na ts się pojawiłeś u maykego i hamera. A hamer gdy tylko mayky dostał muta zaczął mówić do mnie "ej reggin" więc nie rozumiem twoich zarzutów w moją stronę, sam równocześnie namawiasz innych do kontunuowania tego co robisz ty i mayky. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Chciałbym dodać że: W ostatniej zaistniałej sytuacji Reggin faworyzował ziomka "Blackmena" ponieważ pewnej nocy kilku graczy expiło i wyzywali osoby które wchodziły na serwer. Po czym zostałe nadane kary, ale nie sprawiedliwe, ponieważ Blackmen dostał bana na 5 godziny za to, że powiedział od, której godziny expili i jego ban został skrócony, bez muta. A Maykay dostał muta na 24 godziny i bana na 10 godzin .Szczerze nie widzę w tym sprawiedliwości. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Blackman miał dostać muta po banie, ale ja go na serwerze nie widziałem lub sobie nie przypominam żeby na nim był. Mayky dostał muta na 24, ponieważ jego kultura i sourcebansy były już za bardzo nie do ogarnięcia inaczej. Mayky po dostaniu wielu mutów nadal sie nie poprawia więc no. Nie widzę problemu z tym, że black miał skróconą karę bo o przez niego o wszystkim się dowiedzieliśmy 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Tak ponieważ BlackMen na PV napisał mi że expili oraz mape, wiec postanowilem dac mu mniej. Mayky groził śmiercią graczowi i jego rodzinie (bajocero 23.12.2020, godzina 00:01) ktory im przeszkadzał w expieniu wiec dostał bana na 6+4 za to. Kary dla nich: mayky : Mute za grożenie śmiercią graczowi i jego rodzinie, Ban za expienie + namawianie do expienie i dodatek za grożenie śmiercią, ponieważ nie toleruję takiego zachowania. Po 2 sam napisałes ze przez mn ludzie nie umieją utrzymać kultury. Zastanów się. BlackMen - Black również miał dostać Bana na 10h, lecz to on napisał mi o zaistniałej sytuacji na pv, a muta nie dostał nie z mojej winy tylko administracji (Ja w tym momencie nie mam czasu przez święta więc nie mogłem nadać kar osobiście). A dostał bana na 5h oraz muta dostanie na 12h, ponieważ jako jedyny napisał mi o tej sytuacji więc gdyby dostał to samo to bylo by nie fair. Alberto (Chada) - Ban za expienie na 6h Hamer - Ban za Expienie na 6h, bylem z nim na serwerze wczoraj w nocy ale uznałem że ban będzie nadany jak administracja będzie na serwerze za dnia, żeby odczuł karę. Jeżeli nie było cię tam to może obejrzyj demko i zapytaj sie blacka dlaczego dostał na tyle, a nie szukasz powodów z dupy (jak zawsze). Dodatkowo Black napisał mi że to nie pierwszy raz jak expicie razem lecz dowodów na to nie mam a jeżeli chcesz z chęcią zobacze większość demek żeby cie zadowolić. P.S dodatkowo żadnej z tych kar nie nadałem ja tylko @ Admin DRv1. Napisałem im powody oraz czas, a to że powody dali inne to już jest inna sprawa. Może przestań sam skargi pisać i daj kolegą się wykazać. To że dostajesz g**no warte info od przydupasów z ts'a mało znaczy jeżeli nie wiesz o wszystkim. Jeżeli byś chciał dowodów że black mi napisał to proszę bardzo ( rozmawiałem z nim czy mogę udostępnić i się zgodził ) Spoiler A oto dowody że napisał mi żebym dał mu bana za expienie, oraz napisał mi przybliżony czas zdarzenia : Spoiler Na zdjęciach zakryłem wszystkie informacje nie dotyczące skargi/ tego że się przyznał oraz jego imię i nazwisko. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Więc tak lekko nie rozumiem twojego rozumowania, że wyciągasz konsekwencje na graczu dopiero jak ktoś napisze skargę bo jakoś Mayky dostał muta od razu a o Blackmanie napisałeś dopiero po zwróceniu prze ze mnie uwagi, trochę nie sprawiedliwie. Po drugie, twoje rozumowanie, że BlackMan napisał ci od której godziny expili to krótszy ban, po twojej ofercie. To jest bez sens pomyśl trochę każdy gracz na to by poszedł, a ty jako Major Admin nie powinieneś oferować takich rzeczy graczom. Tutaj na dole załączam jak wygląda SoureBan BlackMana : 1. 2. A tutaj na dole SourceBan Maykyiego na którym widzimy, że już dostał od ciebie muta za brak kultury na 6h a później jeszcze na 24 h nie wystarczyło powiedzieć, że odbębnił już 6 godzin muta od ciebie: 1. 2. Chciałbym dodać jeszcze że od momentu napisania prze ze mnie skargi kilku adminów jest do mnie wrogo nastawiona, totalnie ignoruje moje zapytania i nie szanuje mojego zdania. Ci Admini to konkretnie rodzina Reggina ( Bincior, QueseczKK). Ps. Nie każdy może edytować post kiedy chce. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Powiedz mi kiedy nie szanowałem twojego zdania zawsze kiedy o coś pytałeś staram się traktować cię jako normalny gracz. Admina nie dostałem od Reggina tylko od poprzedniego majora. To, że zacząłem ciebie bić na serwerze to jest wrogie nastawienie XD? Każdego gracza traktuje tak samo. Mut na 6h był za ciągłą prowokację. Gdybym wcześniej sprawdził sourcebansy moje muti i gagi dla gracza mayky byłyby większe. Zasłużył na muta na 24h "Chciałbym dodać jeszcze że od momentu napisania prze ze mnie skargi kilku adminów jest do mnie wrogo nastawiona, totalnie ignoruje moje zapytania i nie szanuje mojego zdania." Z tego wszystkiego najbardziej zdenerwowało mnie to bo nadal nie rozumiem twojego toku rozumowania. Prosze podaj mi na pv lub tutaj kiedy twoje pytania igorowałem . Black nie miał kultury i obrażał kilka razy czyli ma mniejszego muta jeżeli sytuacja z kulturą i obrazami wobec innych będzię sie powtarzać też będzie miał zwiększone kary. Mayky cały czas nie poprawia zachowania i nawet groził śmiercią nowemu graczowi czego wynika większy mut. Co ma do tego mut na 6h skoro nadal robi to samo? "Ci Admini to konkretnie rodzina Reggina ( Bincior, QueseczKK)." Spędzamy tyle samo czasu a nawet mniej niż ty z twoimi koleżkami na tsie. To, że się znamy nie zmienia faktu, że piszę coś pod tą skargą."To jest bez sens pomyśl trochę każdy gracz na to by poszedł, a ty jako Major Admin nie powinieneś oferować takich rzeczy graczom." Black sam napisał regginowi o tej sprawie. Po za tym mayky wczoraj wbił do mnie na tsa i powiedział, że nie poprawi zachowania, więc po bo go tak bronisz? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Nie mam czasu się rozpisywać więc napisze krótko I na temat. Po 1 tak jak napisałem, kary miały zostać nadane przez administrację, A nie przez mn. Black już wcześniej mi proponował na ts3 że może mi podać godziny w których expili, więc to że ja niby zaproponowałem się nie zgadza. Jak już wspomniałem gdyby nie fakt że on do mnie napisał że expili żaden z nich nie mail by bana bądź muta, ponieważ nikt by o tym nie wiedział A to że jako jedyny był fair I mi o tym napisał dostał inna kare niż inni. Po 2 to nie jest pierwszą sytuacja kiedy mayky grozi innym graczom bądź ich obraża, nie mówię że Black tego nie robi, tylko że on na serwerze odzywa się od niedawna I nie jest tak wulgarny względem graczy jak mayky. Już nie pamiętam co mówił Black na demku z bajocero Ale na pewno nie groził graczowi w takim stopniu co mayky. Co do tego że Bincior I Queseczkk są do cb wrogo nastawieni to chyba masz na myśli że nie dają ci się zabijać na serwerze, ponieważ jako administracja muszą traktować każdego gracza równo. Po 3 admina nie dostali od mn, A sam bym im nie dał bo było by to nie fair. P.S to już zależało od administracji kiedy Black dostanie muta A to że muta nie dostał od razu nie moja wina. A to że wspomniałeś o tym tutaj nie zmienia faktu że on tak czy tak miał dostać tego mute mogę nawet ss wstawić jak im pisałem że ma dostać mute. 2 godziny temu, adiboo91 napisał: Ps. Nie każdy może edytować post kiedy chce. Moderator połączył mi 2 posty w 1 więc nie rozumiem cię w tym momencie. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Chciałbym dodać że Major wie że @ Binciorma 12 lat i zamiast dać mu dengu to trzyma go dalej jako admin tu dowody że @ Bincior ma 12 lat albo nawet i mniej. Więc tak odnosząc się do ss u góry jestem 100% pewny, że Bincior ma 12-13 lat lub mniej z powodu, ponieważ w systemie edukacji muzyka jest do 7 klasy szkoły podstawowej a tutaj dowód: A więc podsumowując Pan Major @ REGGIN faworyzuje swoją rodzinę/przyjaciół tak jak to robił Pan @ Teygo 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) BIncior nie ma 12 lat tyle moge powiedzieć. Po 1 w 7 klasie ma się 13 nie 12, a po drugi może zapytaj go kiedy zaczął edukacje w szkole. Z tego co ja wiem to jego mama zapisała go do szkoły rok później niż innych. To że ma muzykę w szkole mało świadczy o nim. Nie znasz go i nie wiesz nic o nim. To że "znasz go w grze" mało znaczy jeżeli nie znasz go w życiu prywatnym. Tyle ode mnie. To samo ja mogę powiedzieć że masz 14 lat bo tak mi kilka osób powiedziało które bardzo dobrze znasz i się lubicie. Mimo tego podajasz na forum ze masz 16... Edytowane 25 Grudnia 2020 przez REGGIN 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Tak tylko to tu zostawię jako odpowiedź do twojego posta Reggin. Dodam jeszcze, że rodzice mają tylko wybór aby puścić dziecko w wieku 6 lat do szkoły, ale w wieku 8 już nie. Chyba że wy jesteście poza prawem a z tego co ty napisałeś tak jest. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Hamer 2 Nie wnosisz nic do skargi, SPAM. Przez Mikru, 26 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Wczoraj zapomniałem chyba dodać najważniejszą informacje. W regulaminie podania na admina jest jasno zaznaczone: Spoiler Gdy BIncior został przyjęty na stanowisku administratora były 3 osoby. Ja Polaczek oraz Dixit. Tak jak powiedziałem nie ja go przyjąłem a żeby go degradować nie miałem powodu ponieważ robił co miał robić. I mam takie pytanie dlaczego zmieniacie temat skargi huh? To że skończyły wam się prawdziwe powody i szukacie innych bezsensownych to już nie mój interes. 1 Nadmierny SPAM w temacie Przez SK4N3R, 26 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi