T0M3K Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Nick: T0M3K Nick Oskarżonego: Malcuch arenaskilla.pl Opis sytuacji: Dał mi mute za nadużywanie gdy rozmawiałem z jednym graczem a on powiedział coś w stylu że gadam głupoty i dał muta Dowody: deathrun_minecraft_v3 12:06-12:08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 *Edit* Jestem w czasie dostawania admina od M@ więc teoretycznie jestem adminem w jakimś % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 5 godzin temu, T0M3K napisał: Jestem w czasie dostawania admina od M@ więc teoretycznie jestem adminem w jakimś % Jeszcze nie dostałeś admina na serwerze to nie masz admina... Troszkę nadużywałeś mikrofonu więc mogę powiedzieć, że mute był słuszny. Tylko Malcuch czemu nie mutowałeś gracza Mioder który bardziej nadużywał mikrofonu? Faworka? Proszę o nadanie muta dla Mioder za nadużywanie mikrofonu na 120 min. A admina malcucha zostawiam rangom wyższym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 6 minut temu, Mr.White napisał: Jeszcze nie dostałeś admina na serwerze to nie masz admina... Troszkę nadużywałeś mikrofonu więc mogę powiedzieć, że mute był słuszny. Tylko Malcuch czemu nie mutowałeś gracza Mioder który bardziej nadużywał mikrofonu? Faworka? Proszę o nadanie muta dla Mioder za nadużywanie mikrofonu na 120 min. A admina malcucha zostawiam rangom wyższym. Sory, że się wtrącam, ale Mioder to Admin XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Co do tego to mioder to admin, a z tego co mi mówiono to admin admina nie może mutować ani banować, więc nie powinienem dostać muta Edytowane 23 Lutego 2019 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 2 minuty temu, Joski napisał: Sory, że się wtrącam, ale Mioder to Admin XD Proszę nie mutować miodera, mogę tylko powiedzieć, abyś mioder nie nadużywał następnym razem mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi