rajek1908 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Link do steam: - Link do steam oskarżonego:- Nick oskarżonego: @ Piotrek101 i @ Sylwek Opis sytuacji: Dostaje muta na 60 za 2 słowa w stronę pimpusia dostaje ctbana za niewykonywanie zyczenia jak wpadlem w dziure i nie mialem jak wyjść i pytalem sie za co dostalem ctbana i żaden mi nie raczył odpowiedzieć i dostałem bana na 60 min beczka z tych adminków którzy wygrali w zdrapce Serwer: Jb Dowody: jb_oasisv07 jakaś 3 albo 4 runda Data i godzina zdarzenia: 20-12-01 około 19 Dokładny czas zdarzenia: 3 albo 4 runda @ UnBan Team, @ SchMidTzaraz demko zniknie, autor posta się nie cierpliwi w zgłoszeniu ~któryś z moderatorów:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 CTBAN: Więzień , który przejął nad tobą kontrolę przedstawił ci jasno sprawę że masz pojawić się koło kolegów , ty rozpoczęłaś dyskusje , że " zobaczysz , może przyjdę ". Nie było śpieszno pojawić się koło swoich kolegów . Gdy pojawiłeś się na "ostatniej prostej " , zaczęłaś w nich celować z deagla po czym skreciles w prawo i wpadłeś dziwnym trafem do dziury . MUTE: W skardze opisujesz sytuację , że dostajesz cytując" za 2 słowa ". Dwa słowa padły tylko i wyłącznie MOŻE w tej rundzie co dostałeś CTBAN'a. Muta dostałeś także za poprzednie rundy , w których miałeś wiecznie coś do powiedzenia , wcinając się wardenowi - w 99% nie na temat z chamstwem ,z twoich ust . BAN: Co do bana wyrwałeś go od mojego kochanego synka , za wyzywanie nas na u@. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 W dniu 1.12.2020 o 21:43, Piotrek101 napisał: CTBAN: Więzień , który przejął nad tobą kontrolę przedstawił ci jasno sprawę że masz pojawić się koło kolegów , ty rozpoczęłaś dyskusje , że " zobaczysz , może przyjdę ". Nie było śpieszno pojawić się koło swoich kolegów . Gdy pojawiłeś się na "ostatniej prostej " , zaczęłaś w nich celować z deagla po czym skreciles w prawo i wpadłeś dziwnym trafem do dziury . MUTE: W skardze opisujesz sytuację , że dostajesz cytując" za 2 słowa ". Dwa słowa padły tylko i wyłącznie MOŻE w tej rundzie co dostałeś CTBAN'a. Muta dostałeś także za poprzednie rundy , w których miałeś wiecznie coś do powiedzenia , wcinając się wardenowi - w 99% nie na temat z chamstwem ,z twoich ust . BAN: Co do bana wyrwałeś go od mojego kochanego synka , za wyzywanie nas na u@. Zwyzywaniem nazywasz 3 lub na 2 słowa w waszą stronę bo nie odpowiada liście mi za co dostałem ctbana i traciłem po mału cierpliwość do was zamiast mi odpowiedzieć to zamknęliście za przeproszeniem jape i nic nie powiedzieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Posiadam to demko na komputerze, zedytuje ten post po jego przejrzeniu (rano) Edit: wszystko nadane słusznie. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi