Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na dwóch adminów z jb

Udostępnij

rajek1908

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: -

Link do steam oskarżonego:-

Nick oskarżonego: @ Piotrek101 i @ Sylwek
Opis sytuacji: Dostaje muta na 60 za 2 słowa w stronę pimpusia dostaje ctbana za niewykonywanie zyczenia jak wpadlem w dziure i nie mialem jak wyjść i pytalem sie za co dostalem ctbana i  żaden mi nie raczył odpowiedzieć i dostałem bana na 60 min beczka z tych adminków którzy wygrali w zdrapce
Serwer: Jb
Dowody: jb_oasisv07 jakaś 3 albo 4 runda

Data i godzina zdarzenia: 20-12-01 około 19

Dokładny czas zdarzenia: 3 albo 4 runda 

1.PNG

@ UnBan Team, @ SchMidTzaraz demko zniknie, autor posta się nie cierpliwi w zgłoszeniu ~któryś z moderatorów:))

CTBAN:

Więzień , który przejął nad tobą kontrolę przedstawił ci jasno sprawę że masz pojawić się koło kolegów , ty rozpoczęłaś dyskusje , że " zobaczysz , może przyjdę ". Nie było śpieszno pojawić się koło swoich kolegów . Gdy pojawiłeś się na "ostatniej prostej " , zaczęłaś w nich celować z deagla po czym skreciles w prawo i wpadłeś dziwnym trafem do dziury . 

MUTE: 

W skardze opisujesz sytuację , że dostajesz cytując" za 2 słowa ". Dwa słowa padły tylko i wyłącznie MOŻE w tej rundzie co dostałeś CTBAN'a. Muta dostałeś także za poprzednie rundy , w których miałeś wiecznie coś do powiedzenia , wcinając się wardenowi - w 99% nie na temat z chamstwem ,z twoich ust .

BAN: 

Co do bana wyrwałeś go od mojego kochanego synka , za wyzywanie nas na u@. 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2
  • Haha! 1

W dniu 1.12.2020 o 21:43, Piotrek101 napisał:

CTBAN:

Więzień , który przejął nad tobą kontrolę przedstawił ci jasno sprawę że masz pojawić się koło kolegów , ty rozpoczęłaś dyskusje , że " zobaczysz , może przyjdę ". Nie było śpieszno pojawić się koło swoich kolegów . Gdy pojawiłeś się na "ostatniej prostej " , zaczęłaś w nich celować z deagla po czym skreciles w prawo i wpadłeś dziwnym trafem do dziury . 

MUTE: 

W skardze opisujesz sytuację , że dostajesz cytując" za 2 słowa ". Dwa słowa padły tylko i wyłącznie MOŻE w tej rundzie co dostałeś CTBAN'a. Muta dostałeś także za poprzednie rundy , w których miałeś wiecznie coś do powiedzenia , wcinając się wardenowi - w 99% nie na temat z chamstwem ,z twoich ust .

BAN: 

Co do bana wyrwałeś go od mojego kochanego synka , za wyzywanie nas na u@. 

Zwyzywaniem nazywasz 3 lub na 2 słowa w waszą stronę bo nie odpowiada liście mi za co dostałem ctbana i traciłem po mału cierpliwość do was

zamiast mi odpowiedzieć to zamknęliście za przeproszeniem jape i nic nie powiedzieliście. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności