Sylwek Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Nick Sylwek ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: poniewaz wiekszosz osob mnie zna badz kojarzy mysle ze bylbym w stanie doporowadzic serwer do porządku przy nieobecnosci admina Doświadczenie w adminowaniu: nie miałem jeszcze admina i chciałbym spróbować Jak długo gram w CS:GO?: ok. 4 lata ( 2,500 godz.) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: teraz jak jest szkoła online to tak od 12 do 16 albo od 17 do 23 a jak będzie szkoła normalnie to tak od 18 do 23 Link GT: GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Można tak dać szansę Okres probny -mutacją +zachowanie +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Na nie -mutacja -doświadczenie -nie poradzisz sobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 1 godzinę temu, sylwestrowy napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: poniewaz wiekszosz osob mnie zna badz kojarzy mysle ze bylbym w stanie doporowadzic serwer do porządku przy nieobecnosci admina Ale jak się dostaniesz to będziesz adminem czyli jak będziesz przy nieobecności admina jako Admin XD(Wielka Rozkmina ) - nie masz mutacji ale na to można przymknąć oko I polecam poprawić błędy w pisowni bo nie mogłem cię trochę zrozumieć i też dzięki temu Podanie wygląda schludnie i ładnie Tu masz kilka z nich : poniewaz* wiekszosz* osob* badz* mysle* bylbym* doprowadzic* nieobecnosci* itd -Doświadczenia nie miałeś tak jak ja w sumie ale myślę że warto dać ci szansę być tym Adminem JB ma ten okres a jak ci się uda to GRATULUJE ci dojścia do AS a jak nie to do następnego tyg I życzę ci Powodzenia i żebyś szybko degrada nie dostał. HEHE NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Szczerze na NIE - Mutacja - Doświadczenie 3 godziny temu, sylwestrowy napisał: mysle ze bylbym w stanie doporowadzic serwer do porządku przy nieobecnosci admina Ja za to myślę że chyba jednak nie. Tyle skarg z serwera leci i z tego co widać niekiedy jest tam zamieszanie. Jako iż nie masz doświadczenie to nie sądzę że dałbyś radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na Tak Milutki -ta mutacja +myślę że dobrze będziesz się sprawować 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Nie Piszesz że dasz radę doprowadzić serwer do porządku bez doświadczenia? Wtf (dla twojej wiadomości jb to dość ciężki serwer do ogarniania zwlaszcza teraz patrząc na to, co się z nim dzieje -raczej nie masz 15 (nie zachowujesz się na tyle) -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 tak +aktywność +sm +zachowanie (można dać szanse :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz24710 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak +sm +aktywność Można mu dać spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Wątpie, że sobie poradzisz. Bez doświadczenia bardzo trudno ogarnąć serwer taki jak jb. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na nie -mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 na tak +zachowanie +kultura osobista +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 +Kultura osobista - Doświadczenie + Skala SM +/- GT - Mutacja, ale to nieistotne. Okres próbny, bez doświadczenia nie poradzisz, ale warto dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 +/- wiek -mutacja +ogarnia +zachowanie +doświadczenie +sm +kultura +brak wulgarnego języka jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 -mutacja + kulturka +/- sm jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Jestem na nie z tego względu, że raczej nie poradzisz sobie nie mając jakiegokolwiek doświadczenia na Jailbreak'u co jak co ale owy serwer wymaga trochę doświadczenia by móc ogarnąć chaos jaki od czasu do czasu panuje na serwerze. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak miły + ogarnia+ SM+ Mutacja- Zachowanie+ aktywność+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (( można dać szansę )) +aktywność -mutacja +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na tak / Można dać szansę -Mutacja +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 na tak + bardzo miły + ogarniety - brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jxali Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na Tak +zachowanie -mutacja +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 na tak +zachowanie +aktywnosc +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 +Zachowanie +Aktywność +Ogarnia -Doświadczenie -Mutacja Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Okres próbny. Tylko żeby JB ciebie nie zjadł Napisz do mnie podając mi STEAMID jak i link do profilu na forum. Oraz zaproś naszego bota : steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 16 Listopada 2020 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi