Skocz do zawartości

[Przyjęte] Może teraz się uda ;3

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mondej
3 najlepsze prace: 
9mKQq6f.png&key=a242e04e39a63d0f8c7d7f05

Jakość się zwaliła ale jak cos macie na sygnaturze
Uy9gp7a.png
2 linki do zleceń: 

Używany program:
Adobe PhotoShop CC 2020
Doświadczenie w grafice:
5 miesięcy temu zrobiłem 1 grafikę i od czasu do czadu miałem przerwę staram się być aktywny w dziale zleceń ;3
Coś o sobie: 
Mam na imię Grzegorz mam 15 lat na ArenęSkilla trafiłem 01.12.2018 nie byłem aktywny przez ten czas aż do stycznia/lutego tego roku przy okazji dla ciekawostki powiem że 1 serwerem na który zawitałem był drv3 
co mi pomaga w robieniu grafik największą motywacją są miłe słowa od innych poczucie wsparcia a zazwyczaj podczas robienia grafik słucham muzyki 

W listopadzie z naszych obecnych grafików, tylko jeden, Wiesiu_HACKER zrobił więcej zleceń, niż mondej  (różnica chyba jednego zlecenia- 12:11). Suma wykonanych zleceń pozostałych grafików nawet w połowie nie pokrywa się z tym, co zrobił mondej- nie wnikam czemu, na pewno część przez nieobecności.

Prace mondeja teraz a wcześniej są na pewno lepszej jakości, a jeżeli chodzi o zachowanie na forum to w ostatnim czasie nie mam do niego większych zastrzeżeń. Co innego discord adminów JB, ale to już prywatny serwer :pepeLaugh:

Myślę, że można dać szansę ;) 

:yes:

• Lubię to! 1
  • Wrr! 1
  • WOW MEGA! 1

może i wykonujesz dużo zleceń ale co z tego skoro twoje grafiki straciły na jakości

porównując twoją niedawną grafikę:

image.png.8d030c1ff408f975fdd56a3c4e30a1c5.png

do tego co zrobiłeś dzisiaj:

image.png.2643517ee787e00acd87a81998336e1f.png

nawet napisu nie wyśrodkowałeś xD

i poza tym

- jak pisali panowie wyżej, latasz za rangami

- nieogarnięty

Na nie.

https://picsart.com/i/324389937607201 - oryginalne zdjęcie ze zlecenia, dodałeś jedynie napis=plagiat

prace można zrobić w paincie, dodanie napisu +tła ze zmniejszoną widocznością/nakładką

jedyną ładną pracą jest ts, pomimo poziomu trudności tej pracy, wszystko ładnie się komponuje, prócz niewyśrodkowanego napisu

patrząc na stan grafików 4/5, jestem na nie

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Na Nie.

+/- pracę nawet okej

+ Chęci 

Mogę wywnioskować jeszcze to że lubisz latać za rangami tak jak inni pisali wyżej więc tu duże NIE. Albo decydujesz się na jedną w której jesteś dobry albo piszesz podanie co tydzień na inną rangę i szanse maleją do 0. To co w grudniu podanie może o ACT? 

Edytowane przez Fusion

Akurat @logo713x13.pngMatysiakma tutaj rację w 1000 procentach, ponieważ napisałeś podanie na Moderatora u konkurencji i praktycznie w tym samym dniu złożyłeś tutaj kandydaturę na Grafika. Po takim czymś jesteś spalony dla mnie ze wszelkimi podaniami na dłuższy czas. Mimo tego, że Twoje prace są ładne za to co odwaliłeś nie jesteś godny tej posady na tej sieci.

Jakbyś nie odwalił tej akcji z podaniem, to miałbyś moje tak, aczkolwiek wyszło jak wyszło i zachowałeś się jak hipokryta.

Jestem na bardzo duże nie.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności