mondej Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Nick: mondej Wiek: 15 lat 3 najlepsze prace: Jakość się zwaliła ale jak cos macie na sygnaturze 2 linki do zleceń: Używany program: Adobe PhotoShop CC 2020 Doświadczenie w grafice: 5 miesięcy temu zrobiłem 1 grafikę i od czasu do czadu miałem przerwę staram się być aktywny w dziale zleceń ;3 Coś o sobie: Mam na imię Grzegorz mam 15 lat na ArenęSkilla trafiłem 01.12.2018 nie byłem aktywny przez ten czas aż do stycznia/lutego tego roku przy okazji dla ciekawostki powiem że 1 serwerem na który zawitałem był drv3 co mi pomaga w robieniu grafik największą motywacją są miłe słowa od innych poczucie wsparcia a zazwyczaj podczas robienia grafik słucham muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 idz walczyc o moda u piesela tam to duza konkurencja nie - zachowanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 -nieogarnięty Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 na tak + aktywność + bardzo ładne prace + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Nie. -idziesz na moda do piesela -ostatnie pracę co zrobiłeś u kygo są tak brzydkie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Może i się na tym nie znam ale mi sie to co tworzysz podoba . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 W listopadzie z naszych obecnych grafików, tylko jeden, Wiesiu_HACKER zrobił więcej zleceń, niż mondej (różnica chyba jednego zlecenia- 12:11). Suma wykonanych zleceń pozostałych grafików nawet w połowie nie pokrywa się z tym, co zrobił mondej- nie wnikam czemu, na pewno część przez nieobecności. Prace mondeja teraz a wcześniej są na pewno lepszej jakości, a jeżeli chodzi o zachowanie na forum to w ostatnim czasie nie mam do niego większych zastrzeżeń. Co innego discord adminów JB, ale to już prywatny serwer Myślę, że można dać szansę 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak +Ładne prace +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak +Wiek +ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Na tak +prace +zachowanie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Lol, nie. Może jak przestaniesz latać jak pies za rangami to pogadamy. Spoiler Tak tylko dodam Spoiler Nie wrzucam twoich podań na admina, bo jest ich tyle, że wiadomość by nie uciągnęła, bo by za znaki wywaliło Proste że na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 może i wykonujesz dużo zleceń ale co z tego skoro twoje grafiki straciły na jakości porównując twoją niedawną grafikę: do tego co zrobiłeś dzisiaj: nawet napisu nie wyśrodkowałeś xD i poza tym - jak pisali panowie wyżej, latasz za rangami - nieogarnięty Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 tak ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 tak malo grafikow 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 https://picsart.com/i/324389937607201 - oryginalne zdjęcie ze zlecenia, dodałeś jedynie napis=plagiat prace można zrobić w paincie, dodanie napisu +tła ze zmniejszoną widocznością/nakładką jedyną ładną pracą jest ts, pomimo poziomu trudności tej pracy, wszystko ładnie się komponuje, prócz niewyśrodkowanego napisu patrząc na stan grafików 4/5, jestem na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Na Nie. +/- pracę nawet okej - Wiek + Chęci Mogę wywnioskować jeszcze to że lubisz latać za rangami tak jak inni pisali wyżej więc tu duże NIE. Albo decydujesz się na jedną w której jesteś dobry albo piszesz podanie co tydzień na inną rangę i szanse maleją do 0. To co w grudniu podanie może o ACT? Edytowane 15 Listopada 2020 przez Fusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na tak +ładne prace +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 + Piękne prace + Aktywność Nie , Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) (( TAK )) + aktywność + prace wykonane dobrze + kulturka Edytowane 15 Listopada 2020 przez Zysu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jxali Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 +ładne prace +miły +Aktywny [TAK] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 tak +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) + Ładne prace + wiek Spoiler Powodzenia mondej i pozdro byku Edytowane 16 Listopada 2020 przez SOKOLEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Akurat @Matysiakma tutaj rację w 1000 procentach, ponieważ napisałeś podanie na Moderatora u konkurencji i praktycznie w tym samym dniu złożyłeś tutaj kandydaturę na Grafika. Po takim czymś jesteś spalony dla mnie ze wszelkimi podaniami na dłuższy czas. Mimo tego, że Twoje prace są ładne za to co odwaliłeś nie jesteś godny tej posady na tej sieci. Jakbyś nie odwalił tej akcji z podaniem, to miałbyś moje tak, aczkolwiek wyszło jak wyszło i zachowałeś się jak hipokryta. Jestem na bardzo duże nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jestem na tak. Pamiętam z przed paru lat, a pracę jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi