Ciosek Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick: CiosekWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Przede wszystkim na serwerze potrzeba adminów. Jestem osobą ze sporym doświadczeniem i stażem na Arenie. Na serwerze grają osoby toksyczne przez co na chacie czy to tekstowym, czy to głosowym panuje chaos. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam doświadczenie, nie raz już pełniłem funkcję admina. Jak długo gram w CS:GO?: Około 3000 godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-22Link GT: https://www.gametracker.com/player/Ciosek/185.30.124.110:30016/Znajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ciosek/Mikrofon: Pewka że tak Mutacja głosu: Czy przeczytałem regulamin Admina?: 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Tak +Doświadczenie +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 No tak Kazał mi Zapłać mi A na serio Doświadczenie Sm Na tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Ciosek napisał: Mutacja głosu: +sm +aktywność Na tak gruby Edytowane 8 Listopada 2020 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 na tak + doświadczenie + wiek + mutacja + SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak: +doświadczenie +mutacja +sm +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 na tak wiek -/+ doświadczenie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 tak jestem tylko ja adminem wiec przyda sie ktos nowy doswiadcznenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 8 minut temu, kacper napisał: jestem tylko ja adminem wiec przyda sie ktos nowy jak tylko ty hmm? +wiek +mutacja +all NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, refresh napisał: jak tylko ty hmm 46 min w tydzień, potężny admin + admin od teygo +doświadczenie Tak Edytowane 9 Listopada 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 +wiek +doświadczenie +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaCzeQ Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Na tak +/- aktywność +doświadczenie +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak +doświadczenie +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 doswiadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) +sm +brak adminów na tak Edytowane 9 Listopada 2020 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak +Ogarnięty +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi