mrblack Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Mr.Black Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Od ostatnich moich podań minęło sporo czasu. Moje zachowanie zmieniło się, tak jak o to mnie prosili o ile kto kolwiek pamięta. Skarg nie ma, nie jestem wulgarny, nawet staram się być pomocny wobec innych graczy. Komendy ogarniam, ct też ogarniam. Jestem w stanie poświęcić na serwer o wiele więcej czasu. Po tym jak anonim został zdegradowany na serwerze wszyscy przeklinają i nikt nie pilnuje porządku. Dziś również poświęciłem troche czasu na serwer, wiem że Ravenovi pod ostatnim podaniem chodziło o dłuższy czas gry przez dłuższy okres czasu, ale prawie nikt nie pilnuje porządku, albo przynajmniej jak ja jestem na serwerze to nie widze nikogo. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zdarzyło się być pare razy na innych serwerach więc ogarniam. Jak długo gram w CS:GO?: Licząc inne konta nie tylko te to z 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mr.Black/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/jezus2132136213768218697/ Mikrofon: Tak Kontakt : Steam/fb/mg nawet nr tel dać Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak i to nie raz Edytowane 19 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Na Tak tera to jest chaos a nie serwer XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ta na serwerze jakiś burdel się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 20 minut temu, mrblack napisał: Moje zachowanie zmieniło się Nie zmienilo. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Można dać szansę. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Z pewnością na TAK, ponieważ na serwerze panuje chaos i brakuje adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
→ Żєℓкσwa ← Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dodane przez raveN, 45 minut temu Poprawiam wzór, link GT oraz estetykę podania. Tyle poprawek musialo byc? Na nie @edit na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Dałbym mu szansę Uważam, że Black ogarnie dużo lepiej to stanowisko niż niektórzy EX admini to robili. (może nawet przy kilku obecnych lepiej by wypadł) Jest mało adminów; w zachowaniu widzę poprawę; wymagania spełniasz; CT ogarniasz. Na TAK. Edytowane 19 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jeśli @ SK4N3Rtak piszę to + TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) @ Siedem dniz większością podań tak jest Dałbym Ci szansę, jakiś okres próbny czy coś, żebyś nie okazał się typowym adminem, co nawet regulaminu nie zna. Mam głęboką nadzieję, że poprawiłeś to zachowanie. Na tak. PS. Tylko nas nie zawiedź, jak niektórzy Edytowane 19 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jestem na tak, admini są potrzebni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dobra biorę go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi