Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Administratora

Udostępnij

mrblack

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mr.Black
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Od ostatnich moich podań minęło sporo czasu. Moje zachowanie zmieniło się, tak jak o to mnie prosili o ile kto kolwiek pamięta. Skarg nie ma, nie jestem wulgarny, nawet staram się być pomocny wobec innych graczy. Komendy ogarniam, ct też ogarniam. Jestem w stanie poświęcić na serwer o wiele więcej czasu. Po tym jak anonim został zdegradowany na serwerze wszyscy przeklinają i nikt nie pilnuje porządku. Dziś również poświęciłem troche czasu na serwer, wiem że Ravenovi pod ostatnim podaniem chodziło o dłuższy czas gry przez dłuższy okres czasu, ale prawie nikt nie pilnuje porządku, albo przynajmniej jak ja jestem na serwerze to nie widze nikogo.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zdarzyło się być pare razy na innych serwerach więc ogarniam.
Jak długo gram w CS:GO?: Licząc inne konta nie tylko te to z 4 lata
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-23
Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mr.Black/137.74.7.15:30050/ 
Znajomość SM: 5/10 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/jezus2132136213768218697/ 
Mikrofon: Tak

Kontakt : Steam/fb/mg nawet nr tel dać 
Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak i to nie raz

Edytowane przez raveN
popraweczka

Dałbym mu szansę ;) 

Uważam, że Black ogarnie dużo lepiej to stanowisko niż niektórzy EX admini to robili. (może nawet przy kilku obecnych lepiej by wypadł)

Jest mało adminów; w zachowaniu widzę poprawę; wymagania spełniasz; CT ogarniasz.

Na TAK.

Edytowane przez SK4N3R

@ Siedem dniz większością podań tak jest ;) 

Dałbym Ci szansę, jakiś okres próbny czy coś, żebyś nie okazał się typowym adminem, co nawet regulaminu nie zna. Mam głęboką nadzieję, że poprawiłeś to zachowanie.

Na tak.

PS. Tylko nas nie zawiedź, jak niektórzy :) 

Edytowane przez raveN
popraweczka

• Właściciel

Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot
*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności