Piotrek101 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Propozycja to: Modyfikacja !info Treść: Obecna wersja !info jest biedna : Moją propozycją jest dodanie do "Komendy na serwerze" komend takich jak: !lq - opuszczanie kolejki !comms - sprawdzanie blokad głosowych/czatu !los / !losuj - Losowanie co 5 rund !queue - sprawdzanie kolejki do CT !daily - dzienny bonus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak, przyda się nowym, a zarówno powracającym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) A za to moją propozycją co można dodać jest; -!nominate - Nominuj swoją wybraną mape -!freekill - Uważasz ze zostałeś nieslusznie zabity? Wpisz od razu na chacie tą komendę i poinformuj o tym wardena -!nextmap - Następna mapa [Komenda jest jedynie dostępna po głosowaniu na mapę] -!repeat - Po wpisaniu tej komendy Warden ma obowiązek powtórzyć ostatnie polecenie -!rtv - Głosowanie na szybsze zmianę mapy -!ruletka - Losowanie ruletki Red Green Black [KWOTA] -!kpn - Kamień papier nożyce o Fajki Dodanie komendy typu; !pomocinne / !menuinne po wpisaniu tej komendy na chacie wyświetlą się owe komendy - Pozycja buntu polega na tym, że wszyscy żyjący nie zbuntowani więźniowie muszą się patrzeć maksymalnie w dół i kucać stale [ CTRL ] oraz mieć przy tym totalny bezruch. - Warden jest to osoba prowadząca. Wardena po wejściu do CT można wziąć za pomocą komendy !w. Zdjąć wardena można po przez komendę !uw. To tylko moja propozycja dzięki za opinie jeżeli owe się pojawią Edytowane 1 Listopada 2020 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na tak ale niepotrzebne moim zdaniem jest: !daily- wyświetla się na czacie co jakiś czas ta komenda z wyjaśnieniem że można odebrać dzienną nagrodę !los/losuj- jest to komenda z gangu i tam jest to opisane, może narobić zamieszanie bo nowemu nie będzie działać Pamiętajcie też żeby zaraz z komendy !info nie zrobiła się lista na pół ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi