asaso Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Nick: asaso arenaskilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja powinienem zostać administratorem?: Ponieważ jestem aktywny oraz sprawiedliwy, a często na serwerze jakim jest jb, nie ma administratora, spędzam dużo wolnego czasu na serverze i bardzo go lubię. Jak długo gram w cs:go?: gram od 5 lat, z przerwami, mam przegrane 1600 godzin ( na tym koncie 1100, na poprzednim 500. ) Nigdy nie dostałem blokady VAC. Doświadczenie w administratorowaniu: Brak większego doświadczenia W których godzinach ukazuje się na serwerze?: W dni szkolne ( poniedziałek-piątek) najczęściej 18-20:30, w piątek oczywiście dłużej. W weekend natomiast kilka godzin najczęściej w okolicach 9-18/19 ( z przerwami). Link GT: https://www.gametracker.com/player/asaso%20%20arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[Kapela] asaso arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=YXNhc28gaSB6YmllcmFtIGtyZWRraSAxOS85MGsgYXI%3D&host=137.74.7.15:30050 Grałem na jeszcze jednym nicku, ale jak wskazuje wzór mogę wkleić tylko 3 linki. Znajomość SM: Oceniam znajomość na 3/10, znam podstawowe komendy. Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/asaso098/ Mikrofon: Tak, posiadam Mutacja: Aktualnie jestem w trakcie mutacji. Czy przeczytałem regulamin administatora: Oczywiście, tak. Edytowane 27 Października 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) +zachowanie -wiek(oszukane napewno nie masz 15) +aktywnosc -podanie na odwal +namawianie do Dania na tak Edytowane 25 Października 2020 przez Dixit1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Na tak może w końcu ktoś będzie dawał muty i bany +wiek Edytowane 25 Października 2020 przez MiczuMily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 8 minut temu, Dixit1337 napisał: +zachowanie -wiek(oszukane napewno nie masz 15) +aktywnosc -podanie na odwal +namawianie do Dania na tak Wyjaśniłem, że to były żarty. I przeprosiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 - aktywnosc, nie widze cie na serwerze a gram dosyc czesto - wiek, raczej nie masz 15lat, nie zachowujesz sie na tyle - nieogar ct, jak juz cie wdzie na serwie i jestes t ct poprłniasz liczne bledy co swiadczy o nie znajomosci regulaminiu - sm - brak mutacji na twoich linkach gt jest mala liczba minut (okolo 1500) i po takim czasie skladasz podanie? na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +sm -mutacja +wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 nie ogarniasz zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie - wypowiadanie się pod własnym podaniem +/- wiek - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 nie - podanie - zachowanie średnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na nie - podanko + wiek - słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na nie -zachowanie -wiek -podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 54 minuty temu, asaso098 napisał: Wyjaśniłem, że to były żarty. I przeprosiłem. Śmieszy jesteś -Zachowanie -kaliesz z wiekiem jak @ Gniewko Na nie P.s nie proś o tak pod podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 -Zachowanie -Podanie -/+ Wiek Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinhotokox Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 a ja mam w to wywalone naura 1 W takim razie się nie wypowiadaj, bo niepotrzebnie zasyfiasz temat, SPAM Przez Mikru, 25 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie kłamiesz z wiekiem zachowanie słabiutkie nie ogarniasz do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 na nie - zachowanie - podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 -doświadczenie -zachowanie +sm +wiek jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na nie - upierdliwe zachowanie - kłamanie z wiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Na nie, - Grasz na serwerze 25 godzin [obstawiam, że nie znasz większości graczy z serwera] - Wiek - Podanie brzydko napisane, zero estetyki. - Prosiłeś na serwerze o kredyty - 4 muty / 3 bany na sieci.. niby to nic ale skoro aplikujesz na admina powinieneś dawać dobry przykład Edytowane 25 Października 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 nie klamiezs z wiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 6 godzin temu, asaso098 napisał: Aktualnie jestem w trakcie mutacji. Mutacja: Tak/Nie -brzydkie podanie -proszenie o tak pod podaniem ( i co z tego że to były żarty. Jak ktoś by dostał opiekuna i usuną wszystkie pliki z configu i by powiedział boniowi że to tylko żarty to by nic nie zrobił?) -Dużo osób pisze że kłamiesz z wiekiem -mutacja -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 -Klamanko z wiekiem -Proszenie o głosy pod podaniem Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na nie Kłamiesz z wiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 -Kłamiesz z swoim wiekiem -Odpowiadasz pod swoim podaniem XD nie -Kłamiesz z swoim wiekiem -Odpowiadasz pod swoim podaniem XD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi