mistrixON Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nick: mistrixON Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mimo że jest już dużo adminów to cały czas są sytuację gdzie nie ma żadnego na serverze. Dlatego myślę że przydałby się jeszcze jeden admin którego ludzie dosyć dobrze znają. Doświadczenie w adminowaniu: Brak doświadczenia (kiedyś musi być ten pierwszy raz) Jak długo gram w CS:GO?: Około 5 lat- łącznie 1000h w CS:GO W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-16, 22-2 Linki GT: Stare- https://www.gametracker.com/player/[KBN] mistrixON/137.74.7.15:30050/ Stare- https://www.gametracker.com/player/[Jtcnw] mistrixON/137.74.7.15:30050/ Aktualne- https://www.gametracker.com/player/[ORC] mistrixON/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198312653391/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 24 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Twoja znajomość SM wystarczy, masz spoko aktywność (polecam sprawdzić także stare GT, bo na nich też jest aktywność w ostatnim tygodniu), dobrze że jesteś po mutacji. Nie wiem jak z zachowaniem, ale nie widziałem żadnej skargi na Ciebie, więc chyba ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +zachowanie +znam cie od dłuższego czasu na serwerze +spoko morda z cb Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Tak +ogarniety +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +sm +Mutacja +/- aktywność Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Ta +aktywność +zachowanie +inne rzeczy, których nie mam ochoty pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 -wczoraj/dziś w nocy zachowanie bardzo słabe Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +Dobra opinia na serwerze +Nie sprawia problemów +Miły Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +sm +aktywność +wiek Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 na tak +zachowanie poprawiłeś 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +zachowanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak +wiek +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 na tak +aktywność +sm +wiek -doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +wiek +mutacja +aktywność +doświadczenie +zachowanie +dobre zachowanie na serwerze +dobry ziomek z ciebie Jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +wiek +mutacja +aktywnosc +doświadczenie +zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 nie -doświadczenie na jb bez doświadczenia ciężko -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak: +sm +aktywność +zachowanie +mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +/- sm +/- wiek - ostatnie zachownaie :< - ostatnia aktywnosc :< (i nie klam w podaniu z aktywnoscia) - okolo 4k min na serwie MALO :< - podanie na odwal trochu :< - doswiadczenie poza tym to co napisal Drix... ''jestes w gangu takim gdzie będzie GIGATYCZNA faworyzacja'' nie chce mi sie szukac plusow, nie warto NA NIEEEEEE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +Wiek +Aktywność +Mutacja +/-SM Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +Zachowanie +Aktywność +Mutacja +/- SM -Doświadczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi