wiesiu_HACKER Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Nick: Wiesiu "HACKER" złota rączkaImię: RobertWiek: 17,5Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Rano (7-13) nikt nie gra na serwerze ale za to demo do obejrzenia nadaje się idealnie bo można je obejrzeć kiedy się chce i na spokojnie. A karanie graczy za przewinienia zawsze jest fajne . Mam też admina od roku wiec wiem za co i na ile karać graczy albo ich uniewinnić. A teraz też własnie gdy jest szkoła to inni z UBT raczej też mają mało czasu a pomoc zawszę się przyda. W weekendy też nuda to przynajmniej będzie zajęcie i szybsze akceptacje/odrzucenia skarg.Doświadczenie w ocenianiu demek: Jeśli dostałem informacje na PV że jakiś gracz łamał regulamin gdy nie było admina to starałem się obejrzeć demo i ukarać graczy 😄 . Pomogłem też @ uSzanowankoo rozpisać skargę.Jak długo gram w CS:GO?: Licząc wszystkie konta to 2000 godzinIle czasu poświęcam forum dziennie: Jak nie ma żadnych zleceń dla grafika to mało ale jeśli będzie praca z działu UBT to do 2/3h mogę.Znajomość SM: 6.5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/wiesiuHACKER/Kontakt: Steam, Discord: It's me Robert, always offline.#7710, Ts3. Edytowane 29 Września 2020 przez wiesiu_HACKER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 +wiek +SM +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Pierwsza reakcja na twoje podanie Spoiler A teraz na serio:Na Tak Powody: - Wiek - Ogarnięty - Czas, który posiada gracz - Jako admin HnS często rozpisywał demka dla adminów - No jest jedynym oraz grubym kandydatem na te stanowisko - Potrafi rozpisać demko oraz zna regulaminy serwerów / taryfikator banów - Brak doświadczenia z JB.. jestem Ciekawy jak poradzisz sobie z tym zadaniem Edytowane 29 Września 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 z jb nie musisz się martwić +potrzeba ubt Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Na tak +ogarnia +ogarnia jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Września 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Osoba ze stażem na arenie, wiedzą z zakresu SM, rozpoznawalna. Aktywność trochę kulała, wierzę jednak że ta ranga pomoże ją nadrobić. Jedyny sensowny kandydat jaki dotychczas aplikował. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Na tak Miły i pomocny Ogarniasz jb (co jest chyba najbardziej wymagane na tą rangę ) Potrzebny jest UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Na tak Aktywny na forum Miły (pamiętaj o tym banerze 😂😂) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Na ta +ogar +Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Nie znam Cię, lecz wydajesz się ogarnięty jak i bardzo miły/pomocny. +wiek +aktywność +sm +aktywność na forum Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +miły/ umie z każdym się dogadać +aktywność +ogarnięty Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi