ForekK Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Nick: ForekK Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często gdy gram na serwerze JB nie ma admina i właśnie wtedy są osoby które nie przestrzegają regulaminu. Gdybym został administratorem spędzał bym dużo czasu na to aby na naszym serwerze grało się z przyjemnością. Myślę że jestem dobrym kandydatem na administratora, ponieważ jestem przyjaźnie nastawiony do wszystkich, pomocny oraz miły. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem na żadnym serwerze. Jak długo gram w CS:GO?: Około 3 lata z przerwami W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-23 z przerwami Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] ForekK/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4-5/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198946122308/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 tak +mało adminów jak na jb +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 na tak - Doświadczenie +sm -Mutacja głosu +ogarniasz/ widac ze czytales regulamin i to nie raz. +/- aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na nie -aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 +aktywność Okres próbny na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 nie +/- aktywność - mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72u Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 NA TAK -Mutacja +SM +/- Aktywność + Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na tak -aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Okres probny -Mutacja +SM +/- Aktywność - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na tak +aktywność -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Tak +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 -mutacja -doświadczenie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na nie Często to ty, byłeś w grupie która robiła syf na serwerze -mutacja -wiek +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na tak Wydajesz się ogarnięty +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 nie -nieogar -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na tak (okres próbny) +aktywność +sm +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 na tak +sm +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Ja myślę że dasz sobie radę i będziesz ze mną tworzył miłą żartobliwą atmosferę Xdd. Taak Edytowane 5 Września 2020 przez Michal645 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na tak +ogarniasz +sm +ładne podanko +aktywnosc +jesteś mily - brak mutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Jestem na tak +aktywność, Nie wiem dlaczego to piszecie w minusach jak forka widzę praktycznie codziennie na serwerze' +bezkonfliktowy +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Tak +aktywność +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Tak +aktywność +sm +ogarnia +nie obraża Edytowane 5 Września 2020 przez Karakan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzniblokTHC Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Tak +aktywność +dobra morda +ogarnia +kozaczek ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Okres próbny. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi