gr_perq Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199053829340/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198408912485/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) malcuch Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) administrator oscamowal mnie na 60k kredek pog Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) dr 1 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) 29.08 około 21:30 zobaczcie sobie w logach że dałem mu 60k po czym wuli miał mi przekazać gang a to sie nie stało malcuch po prostu uciekł z serwera 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) nie widziałem ale kilka osob mi napisalo na pv mapa airmap 21:25 mapa się zaczela chyba Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez REGGIN 2 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez SK4N3R, 29 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr_perq Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 i jak cos to wuli tez jest w tym scamerem wszystko mieli ugadane takze tez banik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Dałeś mi kredyty za jakiś gang Wulliego. Miałem mu dać kredyty po tym jak da ci gang. Napisał mi na pv ze dal ci gang i mu przelałem tyle ile miałem mu przelać kredytów. To że on nie dał ci gangu o czym nie wiedziałem to nie mój problem. 1 minutę temu, malcuch napisał: Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez malcuch 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr_perq Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Mówiłem ci, że jeszcze nie dawaj mu a ty mu dałeś i uciekłeś z serwera więc chyba coś tu jest nie tak. Sam się mnie pytałeś czy mu dać, mówiłem, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @ UnBan Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) 0:35 - więc malcuch robimy tak, ja Ci daje 60k a on mi daje gang i ty mu dajesz 60k - perqtaz 0:40 - Poczekaj poczekaj wyciszę teamspeaka - Malcuch 0:40 - 0:58 - powtórzenie rozmowy wyżej 01:01 - ale jak mi nie da gangu to masz mi oddać - perqtaz 01:02 - dobra dobra - malcuch 01:05 - dobra mam, a teraz Ci daje gang? - malcuch 01:07 - no teraz ma mi dać gang - perqtaz 01:15 - no i super jestem 60koła w plecy dzięki - perqtaz 01:26 - a on Ci teraz daje gang tak ? - malcuch 01:28 - no poczekaj, jeszcze mi nie dal chyba - perqtaz02:32 - gracz malcuch opuścił grę Do końca mapy admin nie pojawił się na serwerze. Sprawa adminów nie należy do mnie więc sprawa dla rang wyższych. Dodatkowo dodaję ostatnią skargę, gdzie wystąpiłeś nie jako główny bohater zgłoszenia (*klik*) w dodatkowym rozliczeniu Edytowane 2 Września 2020 przez Mikru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 5 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @Wullitraci zakupiony model(40k), oraz 10 548 jako, że więcej nie ma. Pomadto gracz otrzymuje bana na 1 tydzień. @ malcuchzostaje zdegradowany. Niezależnie od tego, czy niepomyślna transakcja została przeprowadzona umyślnie, czy też przez niedbałość, admin serwera nie powinien się angażować w takie operacje. @Yuuhiotrzymuje zwrot w wysokości 50 548 fajek. Funkcja admina w żadnym stopniu nie obejmuje pośrednictwa w jakichkolwiek transakcjach na serwerze. Dlatego żaden gracz nie powinien powierzać adminowi takiej odpowiedzialności. Każda z trzech stron poniosła mniejsze lub większe straty. Skarga została przyjęta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi