Natural Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nick: ナチュラル = Natural Imię: Miłosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Na forum jestem już od dawna większość ludzi mnie zna i myślę że jestem dość ogarniętą osobą. Doświadczenie w ocenianiu demek: Średnie od czasu do czasu obejrzę demka ze skarg lub z serwerów na których mam/miałem admina jak ktoś mi na pw pisał że coś się działo. Jak długo gram w CS:GO?: 2-3 lata (1,750 godzin) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Tak naprawdę to cały czas mam albo na przeglądarce lub na shift +tabie forum i co jakiś czas zaglądam. Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Naturalekk/ Kontakt: Arenaskilla i Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 14 minut temu, Natural napisał: myślę że jestem dość ogarniętą osobą. w momencie puszczenia podania do akceptacji zmieniłeś swój tytuł na profilu z "Mangozjeb" na "NoName" + dosłownie pół godziny temu dopiero Ci zdjąłem warna tyle z mojej strony pozdrawiam i powodzonka edit. zapomniałem o opinii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 +Wiek +SM +/-Aktywność na forum Jestem na tak, wydaje mi się że sobie poradzisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 +Wiek +SM +Aktywność na forum Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak + wiek + Sm + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie - nie znasz dokładnie regulaminow wszystkich serwerów Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Why not +sm +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVoF Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +Staż na forum +sm +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +SM +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jestem na nie - nieogarnięty - warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie -nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 na nie +wiek -/+sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 nie ogarniasz dobrze regulaminu jb nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Tak, + Wiek + SM + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi