am1zng Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nick: [NINJA] am1zng (dotychczasowy), am1zng.Wiek: 20.Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nie chcę za specjalnie przekonywać do siebie graczy, dlaczego akurat ja miałbym zostać adminem. Niemniej jednak posiadam wysoką kulturę osobistą, jestem aktywną osobą na serwerze i w dużej mierze znam regulamin serwera (choć czasami zdarzy mi się nagiąć jedną z jego zasad).Doświadczenie w adminowaniu: W chwili obecnej nie mogę pochwalić się jakimkolwiek doświadczeniem, gdyż ani razu nie miałem pozycji admina na serwerze typu cs:go. Co więcej mogę jedynie dodać, to to iż miałem admina na serwerach 1.6, więc wiem jak mniej / więcej wygląda "adminowanie" na serwerach. Jak długo gram w CS:GO?: Na nowym koncie jak widać posiadam niską ilość godzin, bo zaledwie 100h, ale na starszym koncie miałem bodajże 4x razy tyle. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W zależności od danego dnia. Z ogółu raczej w godzinach popołudniowo-wieczornych.Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] am1zng/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/am1zng/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 2-3/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/am1zngMikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Tak, + Aktywność + Wiek - Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 +kultura +aktywnosc +ogar +mówią już że jesteś adminem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Na tak +Wiek +Aktywność Chciałbym dodać że zasługujesz na rangę "Administrator" ponieważ gram często na serwerze często Cię widzę i zauważyłem że jesteś strasznie kulturalny i ogarnięty potrzebujemy Cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie wiem czemu ale mnie nie przekonujesz ale i tak dam ci na tak bo dobrą aktywność masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Tak +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Jestem na tak +wiek +aktywność\ +kultura -no to sm jest takie średnie ,ale to da się wyszlifować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 +aktywność +wiek +zachowanie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Na tak +aktywnosc +kultura +zachowanie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Kulturalny Ogarnięty Dużą aktywność Minusem jest to, że krótko grasz na serwerze myślę ,że okres próbny będzie dobrym rozwiązaniem. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Kultura Ogarnięty Aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Na Tak +aktywność +/- SM +kulturka +ogarnięty regulamin +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Tak +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Tak +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelmer Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Swój głos oddam na TAK, dlaczego? 1. Jesteś aktywny; 2. Człowiek który jest w porządku do każdego; 3. Wiek też na pewno jest na plus; 4. Nie ma o tobie chyba złego zdania, nie gram tutaj zbyt długo ale gram często i widuje cię jako dobra osoba. Ale jest jeden nie fajny minus dla oka.. Założenie konta i pierwszym tematem jest podanie. Według mnie jeszcze popracuj na forum, ten minus nie zmienia mojego głosu. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez MasnyWonski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Mógłbyś przejąć stery admina +Wiek +Aktywność btw. Pan policjant tetsuya do wyrzucenia z grona adminów bożych 😜 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 -grasz 3 tygodnie -mysle że nie znasz jeszcze regulaminu tak dobrze żeby mieć admina, dużo osób które grały na serwie krótko a nie miały racji kłóciły się a ich jedyny argument to "Ja mam admina i wiem lepiej" Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi