mondej Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nick: mondej Wiek: 15 lat 3 najlepsze prace: 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler 2 linki do zleceń: 1 2 Używany program: Adobe Photoshop CC 2020. Doświadczenie w grafice: Grafiką komputerową zajmuję się tak regularnie od tygodnia jeszcze wcześniej z 2 miesiące temu robiłem grafiki ale tylko przez 5 dni jeśli chodzi o doświadczenie jak grafik to owego nie mam ale mam nadzieję że się to zmieni. Coś o sobie: Jestem sympatyczną osobą staram się jak tylko mogę gdy mam czas lubię sobie porobić grafiki dla siebie lub dla innych w robieniu grafik pomaga mi muzyka ale też wsparcie od innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Prace nie są jakieś najładniejsze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie? -lepszy kandytat -prace takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Prace, które robisz można wykonać w 5 minut nie brudząc sobie praktycznie rąk w programie [mając gotowe tło + render] Dodanie obrysu + cień / blask [wewnętrzny / zewnętrzny]. Pobaw się jeszcze programem, bo daje naprawdę wiele możliwości w tworzeniu grafik [Lista filtrów] oraz wtopieniem napisów bądź renderowanych postaci do tła Sporo można poprawić, ale trzeba trochę potrenować jak mówisz sam nie masz wiele doświadczenia w tworzeniu grafiki Niestety na Nie Popracuj jeszcze nad grafikami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie -lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 nie × pracę średnie × lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dostałeś coś około 10 warnów Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie lepszy kandydat Spoiler ps. we nie dodawaj do grafik "mondej design" bo ci to ledwie wy chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na nie -zachowanie -warny -jest lepszy kandydat -prace nie są jakieś wybitne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 -warny - zachowanie - lepszy kandydat jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie -lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 - słabe prace -10 warnow które dostałeś nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 -lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na nie Prace - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zdecydowanie na nie - warny - jest już lepszy kandydat - średnie prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Na prośbę autora tematu. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi