Gustaw Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nick:GUSTAW Wiek:16 3 najlepsze prace: 1:https://imgur.com/a/QJOKL2p 2:https://imgur.com/a/VxVDM8n 3:https://imgur.com/a/lhZegSv 2 linki do zleceń: 1:https://forum.arenaskilla.pl/topic/11635-wykonane-avatar-torut/?tab=comments#comment-111974 2:https://forum.arenaskilla.pl/topic/10829-wykonane-pora-na-porzadny-avatar/ Używany program:GIMP Doświadczenie w grafice:Jeśli chodzi o jakies rangi grafik nigdzie nie miałem.A zajmuje się grafiką od 1.5 roku. Coś o sobie:Jestem Daniel mam 16lat.Mieszkam w województwie Podkarpackim.Lubię grać w piłkę nożną jak i słuchac muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Trochę krótkie podanie ale grafiki mi się podobają. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Gustaw masz według mnie fajne grafiki potrzebujemy Cię! TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Fajne grafiki Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na tak Będzie mniej roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na tak robisz ladne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na Tak ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nawet ładne prace. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tak Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 No więc 1. Widzę że korzystasz z paczek i dobrze ale polecam ci dodawać jakieś tekstury etc. bo jak to ładnie dopasujesz to grafika będzie masna. 2. W paczkach masz layerstayle po dodawaj je na napisy będą w tedy lepiej wyglądały. 3. Pobaw się kryciem w jednej pracy praktycznie nie widać napisu przez co grafika jest miej estetyczna. Co do podania +/- grafiki ale i tak jak ja składałem podanie to były gorsze Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Co tu dużo pisać benio i tak przyjmie +chęci +git prace Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na tak fajne prace wykonujesz zlecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 na tak fajne pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Niektóre prace są fajne, niektóre nie. Nie potrafisz lekko kolorystyki dobierać i ratujesz to kolorem białym (Praca 2) Ale to jest do wyuczenia. Na tak +Wiek Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 +ładne prace Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Hmm 🤔 Szczerze prace nie powalają, W pierwszej pracy rażą w oczy źle dopasowane social. Druga jest okej, ale trzecia totalnie mi się nie podoba. Postacie są prawie nie widoczne przez ten surnbust, na napis dałbym jakieś podświetlenie, jest zbyt ciemne. Ogólnie to jestem za daniem Ci szansy na okresie próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Piękne prace Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Spoko prace Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tak Fajniutkie graficzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Masne prace Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 tak spoko grafiki gustawo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na tak bo lepszy niż mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 na tak szefiku + ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na tak + dość ładne prace + lepszy kandydat od mondeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na tak Lepszy odemnie Ładne prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi