PABIXON Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nick: PABIXON Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadałem admina na tym serwerze, i mam nadzieję że przyda się kolejna osoba do pracy admina, tym bardziej że na serwerze widzę mało adminów. Jak długo gram w CS:GO?: ponad 4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od godziny 14 do 24. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ASS] PABIXON ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/ https://www.gametracker.com/player/[Ninja] PABIXON/185.73.228.158:30004/ (aktualny) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byali Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak : ) +Wiek +sm +gt +mutacja Polecam gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na Tak +ogarnia +wcześniej miał admina +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak + ogarnięty + doświadczenie + Pawko + mocny zawodnik deathruna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywnośc +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywnośc +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +SM +Aktywność +Mutacja +Bardzoo dobry gang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 NA TAK +doświadczenie +/- aktywność +toxic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak +wiek +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak +Wiek +SM +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Okres próbny 14dni Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi