SchMidT Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Nick: SchMidTWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę, że powinienem otrzymać admina, ponieważ chciałbym utrzymać porządek na serwerze. W miarę jestem już obeznany ze społecznością oraz zasadami panującymi na serwerze. Jestem również stanowczy i podchodzę do każdej sytuacji kulturalnie.Doświadczenie w adminowaniu: Całkiem spore już wiele razy zasiadałem na tym stanowisku.Jak długo gram w CS:GO?: 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie zazwyczaj wieczorem, ale można mnie spotkać też popołudniu Link GT: *klik* *klik* *klik* do ustabilizowania oczywiście Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/maciek102/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 18 Lipca 2020 przez SchMidT 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 +ogar +fajnie się go zabija jak prowadzi Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nie. Według mnie jeszcze trochę za mało pograłeś, raczej nie każdy Cię jeszcze zna. Max okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 +/- aktywność +ogarniasz Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 wielki minus jest tego, że tylko starsi gracze cię znają teraz. Pograj więcej i będzie git +ogar +doświadczenie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 tak wie+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 +wiek +doświadczenie +ogar Pograj wiecej i bedzie okej Okres próbny . Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 +mily +wiek ----aktywność do poprawy Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Tak +doświadczenie +wiek +pomocny -cham ^>^ kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Na tak +Ogarnia +Wiek -main kleda Edytowane 18 Lipca 2020 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 tak +ogarnia +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 +doświadczenie +ogarnięty -trolluje w lidze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Na tak +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 -aktywność Na nie Ponieważ aktywność przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi