Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie gracza Cracker

Udostępnij

xCRACKERx101

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Cracker

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo aktywnym graczem, przesiaduję na serwerze kilka godzin dziennie. Znam bardzo dobrze regulamin, więc jak dojdzie do jakiś sprzeczek będę umiał stwierdzić kto ma rację, czy na graczu został przeprowadzony fk itp. Ale nie będę karał każdego gracza za drobne przewinienia bo nie o to tu chodzi. Umiem prowadzić po stronie CT i staram się prowadzić rundy kreatywnie. Pomimo że nie posiadam admina zawsze ogarniam kolejkę do CT i osoby, które łamią regulamin. 

Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie mam żadnego doświadczenia w adminowaniu, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Mam nadzieję że koleżanki/koledzy admini mi pomogą w ogarnianiu, jeżeli mnie przyjmiecie na stanowisko.

Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 1000 godzin.

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-23. Czasami się zdarzy zagrać trochę wcześniej/później.

Link GT: GT#1 GT#2 GT#3 (Dosyć często zmieniałem nicki, więc licząc te podane GT mam ok. 154 godziny, natomiast licząc wszystkie GT mam ok. 160 godzin).

Znajomość SM: 1-2/10

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/rexo455

Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jak najbardziej

Edytowane przez xCRACKERx101
  • WOW MEGA! 1

+Wiek

+Aktywność 

-Doświadczenie

Ludzie, co z tego że chłopak nie ma doświadczenia?

Niby JB to trudny do ogarnięcia tryb ale po co ma się zmuszać do innych trybów?

Co, jeśli chce admina to niech idzie zdobyć doświadczenie na inny serwer? 

Każdy kiedyś zaczynał i każdy kiedyś był bez doświadczenia. 

Przeczytałem Twoje podanie i stwierdzam że jesteś osobom ogarniętą i sprawiedliwą. 

Jestem na TAK. 

• Lubię to! 1

Nie często się kłócisz nie mając racji przypie*dalasz się o każdy punkt regulaminu nie znając jego toku rozumienia

Nie nadajesz się na to stanowisko .

Nie pasujesz do owej administracji.

A i jeszcze jedno twoje prowadzenie jest :ResidentSleeper: Katyń,ciągłe jąkanie się ostatjia reakcja na zabijanie :POGGERS:

Złącz ktoś 2 w 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności