xCRACKERx101 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Cracker Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo aktywnym graczem, przesiaduję na serwerze kilka godzin dziennie. Znam bardzo dobrze regulamin, więc jak dojdzie do jakiś sprzeczek będę umiał stwierdzić kto ma rację, czy na graczu został przeprowadzony fk itp. Ale nie będę karał każdego gracza za drobne przewinienia bo nie o to tu chodzi. Umiem prowadzić po stronie CT i staram się prowadzić rundy kreatywnie. Pomimo że nie posiadam admina zawsze ogarniam kolejkę do CT i osoby, które łamią regulamin. Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie mam żadnego doświadczenia w adminowaniu, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Mam nadzieję że koleżanki/koledzy admini mi pomogą w ogarnianiu, jeżeli mnie przyjmiecie na stanowisko. Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 1000 godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-23. Czasami się zdarzy zagrać trochę wcześniej/później. Link GT: GT#1 GT#2 GT#3 (Dosyć często zmieniałem nicki, więc licząc te podane GT mam ok. 154 godziny, natomiast licząc wszystkie GT mam ok. 160 godzin). Znajomość SM: 1-2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/rexo455 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jak najbardziej Edytowane 8 Lipca 2020 przez xCRACKERx101 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 -doświadczenie -sm +wiek +mutacja +aktywność Okres próbny tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na Tak +wiek -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 +Wiek -SM Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 -sm -Doświadczenie +wiek Szczerze nie powinieneś zaczynać od tak dużego serwera jak JB bez doświadczenia Okres próbny Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 -SM +wiek Na tak ( okres próbny ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 -sm -zachowanie -wiek +aktywność Na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Na NIE -uważam że bez doświadczenia na serwerze jb nie poradzisz sobie ewentualnie okres próbny Edytowane 8 Lipca 2020 przez mNk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SadDragon1337 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na Tak -/+ sm + mutacja + znajomość regulaminu + gt + zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 na tak +zachowanie + znajomosc regulaminu + aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 osoby co piszą +wiek mają chyba coś z głową, ledwo się w minimalnych wymaganiach mieści -kim ty jesteś? -sourcemod na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 -grasz krótko na serwerze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlue Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Na tak. Każdy musi od czegoś zacząć a SM nie jest aż taki trudny do ogarnięcia. Sam kiedyś się uczyłem i szybko mi wpadło do głowy. Jest wiele poradników na internecie. Proponuje okres próbny. Edytowane 8 Lipca 2020 przez WhiteBlue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 pogchampy widzowie na nie bo sm slabe i tak pogchampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 +Wiek +Aktywność -Doświadczenie Ludzie, co z tego że chłopak nie ma doświadczenia? Niby JB to trudny do ogarnięcia tryb ale po co ma się zmuszać do innych trybów? Co, jeśli chce admina to niech idzie zdobyć doświadczenie na inny serwer? Każdy kiedyś zaczynał i każdy kiedyś był bez doświadczenia. Przeczytałem Twoje podanie i stwierdzam że jesteś osobom ogarniętą i sprawiedliwą. Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie -grasz za krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja jestem na tak, ale tak minimalnie, ponieważ jak ja byłem to nie zaobserwowalem abyś był jakiś toxic lub źle się zachowywał, ale czasami miałem wrażenie, że nie znasz regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Tak +wiek -sm Dać szanse można, a z własnego doświadczenia wiem, że chłopak sobie w praktyce poradzi bo to trudne zaspecjalnie nie jest. Edytowane 9 Lipca 2020 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 -sm +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie często się kłócisz nie mając racji przypie*dalasz się o każdy punkt regulaminu nie znając jego toku rozumienia Nie nadajesz się na to stanowisko . Nie pasujesz do owej administracji. A i jeszcze jedno twoje prowadzenie jest Katyń,ciągłe jąkanie się ostatjia reakcja na zabijanie Złącz ktoś 2 w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Tak okres próbny -sm +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Na nie -Admin jb to duża odpowiedzialność be, doświadczenia nie poradzisz sobie -z tego co pamiętam twoje zachowanie nie jest za dobre +WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Co wejdę na serwer to chłop ciągle gada, i ewidentnie osoby bez mutacji traktuje jak kogoś gorszego. -zachowanie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi