Joski Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Propozycja to: Turniej 5v5 Treść: Cześć, przychodzę do Was z propozycją, żeby zorganizować turniej 5vs5, lub 2vs2, albo nawet 1vs1. Nagrodą za zwycięstwo takiego turnieju byłby vip na wybrany serwer. @edit Ja bym mógł spróbować z kumplem zorganizować taki turniej. Edytowane 10 Lutego 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Były już takie propozycje, pewnie końcowy werdykt będzie taki sam jak zawsze "zorganizujesz to będzie". Jednakże na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Zdecydowanie brakuje takiego trybu na AS. JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Bonio pisał że takie rzeczy w Wakacje, chociaż można spróbować teraz, jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 1 minutę temu, NTM napisał: Bonio pisał że takie rzeczy w Wakacje, chociaż można spróbować teraz, jestem na Tak Można się zapisać i na przykład grać w sobote za tydzień czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Trzeba zebrać minimalną liczbę drużyn, rozrysować tabelke, poświęcić sobotę i niedzielę na rozegranie tego. W przypadku gdyby były podejrzenia o cheaty trzeba by było oglądać demko itd. . Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Brzmi super ale komu sie chce to ogarniac? Za duzo roboty przy tym wiec niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 1 minutę temu, Mikrusik napisał: Brzmi super ale komu sie chce to ogarniac? Za duzo roboty przy tym wiec niestety na nie Mi się chcę to ogarniać, napisałem, że mogę spróbować zorganizować ten turniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 2 minuty temu, Joski napisał: Mi się chcę to ogarniać, napisałem, że mogę spróbować zorganizować ten turniej. Jezeli chce ci sie to ogarniac to jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Tak tak tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @ xBoniojuż kiedyś pisał od tym Ale ogólnie jestem na TAK Tylko potrzeba osób, które to zorganizują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na tak, świetny pomysł jak na 15 latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nie mam nic przeciwko, jeśli znajdzie się ogarnięta osoba, co się tym zajmie. Podkreślam, ogarnięta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi