Ciosek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Propozycja to: Dodanie tablicy urodzin na forum Treść: Proponuję dodać tablice urodzin na forum, myślę że było by to fajne urozmaicenie. Wyglądało by to tak że każdy kto by ustawił swoją datę urodzin w ustawieniach konta na forum wyświetlał by się na tej tablicy. Niżej pozostawiam przykład jakby to miało wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 na nie bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na tak szybciej się ogarnie kto legalny a kto nie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Niech będzie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak, na wielu sieciach to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Hmm "illusion666". U mnie to kiepsko wygląda Jestem na Tak (33lat) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 yas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jest to bezsens, ponieważ połowa użytkowników i tak podaje nie prawdziwą datę urodzin, w sumie czemu to ma służyć skoro i tak nikt nie składa sobie życzeń na forum, jedynie zaśmieciłoby to forum. Podsumowując moją wypowiedź jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 fajny dodatek w sumie parę lat temu na innej sieci widziałem podobną opcje tyle że tam był automatyczny bot który pisał post z życzeniami gdy dany użytkownik miał urodziny za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Belka dodana. Otrzymała zaszczytne miejsce na samym dole tuż przed topkami. ;> Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi