malcuch Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nick: ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciał bym pomóc administracji, jestem aktywny całymi dniami i reaguję na zgłoszenia oraz widzę że admini są mało aktywni. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na kilku serwerach, obecnie jestem na drv2, retakes #3 i 1.6 drv2. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 7:50 do 9:30, od 13:00 do 16:00, od 18:00 do 00:30. Zaczęły się już prawie wakacje i obecnie gram całymi dniami a dokładnie min. 15h . Link GT: https://www.gametracker.com/player/ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198408912485 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na TAK +wiek +sm +aktywnosc +ogar +miły +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Tak +aktywność -Drugi schidt +sm ale chciałbym to zobaczyć - nie masz jeszcze 16 tylko 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DepresjaZyletka Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na tak +wiek +/- GT + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm +aktywność -sporo rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +sm -wiek +aktywność +doświadczenie NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 +aktywność +sm +wiek +doświadczenie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nie za dużo tych adminów? +Doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Trochę sporo tych adminów było by , zwłaszcza , że zawsze jest ktoś aktywny , rzadko kiedy serwer zostaje bez opieki. No dam na tak. + doświadczenie - mała aktywność adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Na TAK! +wiek +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 +sm +aktywność NA TAK 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 +SM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jestem na Tak, Ale myślę że nie będziesz w stanie ogarnąć 4 serwery żeby być aktywnym na każdym serwerze. Widziałem cię dużo razy na 1vs1 i jesteś ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na TAK! +wiek +doświadczenie +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jak Cię lubie, to niestety ale NIE -Admin na 3 serwerach, rozumiem że możesz spędzać dużo czasu przed komputerem, ale osobiście nie pamiętam żeby ktoś miał 4 adminów na serwerach naraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi