Pawelek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nick: [RAGE] Paweł Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem miły, sprawiedliwy i często gram w czasie, gdy nie ma adminów na serwerze, wtedy jest masakra i chciałbym to ogarnąć. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem, ale szybko się nauczę. Jak długo gram w CS:GO?: ponad 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-14 18-23 Link GT: aktywny - https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Paweł/185.30.124.110:30040/ dawne - https://www.gametracker.com/player/Paweł Jumper/185.30.124.110:30040/ oraz https://www.gametracker.com/player/Paweł/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10, ale się nauczę chętnie więcej, jak się dostanę. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/PieselekPawelek/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK średnio, ale bardziej NIE Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -SM -mutacja -7 adminów -wiek -doświadczenie +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nie -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 na nie -sm -7adm -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -Doświadczenie -/+ sm (Zawsze można się poduczyć) +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak +aktywność +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak -Doświadczenie -/+ sm +wiek +aktywność Edytowane 19 Czerwca 2020 przez ZIKOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) -doświadczenie +/- sm +wiek +aktywność -mutacja można dać szansę na okres próbny Edytowane 19 Czerwca 2020 przez PudziaNocnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 na nie nigdy cb nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Teraz, Boski napisał: na nie nigdy cb nie widzialem może gramy w innych godzinach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Teraz, Jumper napisał: może gramy w innych godzinach ? sry zle nacisnelem zamiast jb na hns na tak nie pisz pod swoim postem [: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak -Doświadczenie -/+ sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nie. Kolego nie masz mutacji i twoja skala sm jest za mała jak na hns +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy171 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak -Doświadczenie -/+ sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Znam wielu adminów, którzy nie mając doświadczenia robili o wiele więcej niż osoby z większym stażem, ponieważ chciały strasznie się wykazać. Jeśli otrzymasz te stanowisko to chętnie pomogę na pw jeśli byś miał jakieś pytania bądź problemy + aktywność, sporo czasu spędzasz ostatnio na serwerze + posiada mikrofon i chętnie się nim komunikuje gdy trzeba + w trakcie mutacji, jego głos nie przeszkadza większości graczy + nigdy jako admin nie miałem z graczem problemów [czyt. nie łamał regulaminu] Mój głos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 +aktywność +no dość dawno byłeś karany Masz to TAK :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 13 godzin temu, Boski napisał: na nie nigdy cb nie widzialem HnS to nie JB byq Na nie Cos watpie w wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na nie -brak mutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na Nie -wiek -mutacja -brak doświadczenia -nie ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 -wiek -doświadczenie -sm Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi