Dakar Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) nowa rzecz Treść: (co chcesz zaproponować) Jako iż jest na serwerze plugin bank to chciałbym zaproponować komendę rob Spoiler W komendzie !rob można by było okraść daną osobę z fajek których nie trzyma w banku np od 10000-30000 normalny użytkownik miał by 20% szans na okradnięcie 80% na stracenie i dostanie mandatu 5000-20000 vip 30% na okradnięcie a 70% na niepowodzenie svip 50% i 50% można wszystko zmienić kwoty szanse itp ale taka propka bo bank nie jest do niczego potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 zapomniałem dodać żeby komenda była dostępna co 72h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Oj taaaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Oj będzie kradzione. Już widzę wkurzenie osób, którym zostały skradzione fajki z gangu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Dosyć duże skale :v. Widzę tutaj, że skończy się to płakaniem dzieci. Bo jak wiemy fajki to wszystko Aby osoby nie były tak skore do zabawy proponuję widełki 5%--95% 10%--90% 15%--85% Mandat w wysokości: 3k--7k Możliwość ukradnięcia uznajmy: 5k--15k fajek To tylko moja luźna propozycja widełek, sama propozycja z kradnięciem na nie, nie dość, że ciężko to zrobić, to nie wypali. A dodatkowy płacz o fajki... Ehh. Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nie, skargi o płacz fajek że ktoś mu ukradł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Teraz, Drix napisał: Nie, skargi o płacz fajek że ktoś mu ukradł sorry ze sie wypowiadam ale w regulaminie moze byc zmiana o tym ze administacja nie odpowiada za stracone kredyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nie, będzie płacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 17 minut temu, Asko napisał: Oj będzie kradzione. Już widzę wkurzenie osób, którym zostały skradzione fajki z gangu. Jakie kurde fajki z gangu? Wydaje mi się że autorowi propozycji chodziło o kradnięcie fajek z indywidualnych banków graczy Co do propozycji, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na tak, całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Pożegnajcie sie z fajkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na tak Bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Pomysł fajny ale jestem na nie Okradniesz jakiegoś młodego cypusia i bez admina na serwerze to będzie symfonia wyzwisk 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Podoba mi się to tylko lipa jak chce betować a jakieś dziecko mnie oscamuje na 15k. Proponuje aby osoby mogły tak jak w kpn blokować coś takiego na max 60min a później muszą czekać 1 mapę aby wpisać znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Plugin nie przyniósłby ze sobą nic dobrego. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi