Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga| marcelele_

Udostępnij

leon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: @ marcelele_
Opis sytuacji: Chłop dał bana z powodem czitujesz nie rozpisał demka nie zainteresował się sytuacją mial wyj***ne
Serwer:  only awp/forum
Dowody: 

3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h.

1. Admin ma obowiązek być aktywnym zarówno na serwerze jak i na forum. Ponadto jest zobowiązany do odwiedzania forum co najmniej raz na dwa dni.

@ RupEczeK

Edytowane przez leon
  • Smutne. 1

1611286170_permban.PNG.efdd5c66c1a6d09211c2b7df0a8d4f45.PNG 

I tak powinieneś mieć perm bana bo grasz z multi kont

@ ModeratorDo odrzucenia

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 4
perm ban forum nie równa się z permem na forum. Nie złożył skargi na sprawę która zaszła na serwerze tylko na sprawę związaną z forum a do tego ma prawo, do tego ze skargi jak i wypowiedzi raviego można wywnioskować że skarga jak najbardziej jest na miejscu więc nie rozumiem Twojego komentarza tutaj + jeżeli wszyscy by zgłaszali swój post z prośbą o kasacje po tym jak go napisali to nie było by w ogóle notek ani warnów //spam

Przez NiceOne, , edytowane

27 minut temu, Ciosek napisał:

1611286170_permban.PNG.efdd5c66c1a6d09211c2b7df0a8d4f45.PNG 

I tak powinieneś mieć perm bana bo grasz z multi kont

@ ModeratorDo odrzucenia

XDDDDD

Tu nie o mnie chodzi perma już mam XD

A skoro oznaczyłes juz moderatora to moze dacie mu warna za bezsensowane pisanie XD?

@ Ciosekproszę

. Unban Team nie ma prawa decyzji skarg na Adminów/Major Adminów/Opiekunów Serwera oraz nie wypowiada się w nich.

- Jedynym wyjątkiem jest, jeśli w tej skarge występuje demko, wtedy Unban Team rzetelnie je ogląda i opisuje zaistniałą sytuację.

Edytowane przez leon
  • Smutne. 1
Twój komentarz tutaj również był zbędny. Nic nowego tym nie wniosłeś do tematu a od upominania innych są rangi wyższe //spam

Przez NiceOne,

• Administrator Forum

1. Kiedy ban został nadany serwer działa przez jeszcze kilka dni. Kiedy zobaczyłem odwołanie gracza Meh, Napisałem do Ciebie @ marcelele_, że złożył on odwołanie i zapytałem Cię, czy to ty dałeś mi bana. Odpisałeś mi że nie.

2. Powinności admina

"1. Admin ma obowiązek być aktywnym zarówno na serwerze jak i na forum. Ponadto jest zobowiązany do odwiedzania forum co najmniej raz na dwa dni.

3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h."

//To chyba spam nie jest

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności