leon Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Nick oskarżonego: @ marcelele_ Opis sytuacji: Chłop dał bana z powodem czitujesz nie rozpisał demka nie zainteresował się sytuacją mial wyj***ne Serwer: only awp/forum Dowody: 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. 1. Admin ma obowiązek być aktywnym zarówno na serwerze jak i na forum. Ponadto jest zobowiązany do odwiedzania forum co najmniej raz na dwa dni. @ RupEczeK Edytowane 14 Czerwca 2020 przez leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Tutaj raczej bym zwrócił uwagę na zachowanie m@, został on oznaczony. Patrząc co zrobił można wnioskować że olał sytuację gdzie powinien on zadbać aby wszystko zakończyło się jak najszybciej i najlepiej dla obu stron. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 I tak powinieneś mieć perm bana bo grasz z multi kont @ ModeratorDo odrzucenia 1 1 4 perm ban forum nie równa się z permem na forum. Nie złożył skargi na sprawę która zaszła na serwerze tylko na sprawę związaną z forum a do tego ma prawo, do tego ze skargi jak i wypowiedzi raviego można wywnioskować że skarga jak najbardziej jest na miejscu więc nie rozumiem Twojego komentarza tutaj + jeżeli wszyscy by zgłaszali swój post z prośbą o kasacje po tym jak go napisali to nie było by w ogóle notek ani warnów //spam Przez NiceOne, 14 Czerwca 2020, edytowane 14 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 27 minut temu, Ciosek napisał: I tak powinieneś mieć perm bana bo grasz z multi kont @ ModeratorDo odrzucenia XDDDDD Tu nie o mnie chodzi perma już mam XD A skoro oznaczyłes juz moderatora to moze dacie mu warna za bezsensowane pisanie XD? @ Ciosekproszę . Unban Team nie ma prawa decyzji skarg na Adminów/Major Adminów/Opiekunów Serwera oraz nie wypowiada się w nich. - Jedynym wyjątkiem jest, jeśli w tej skarge występuje demko, wtedy Unban Team rzetelnie je ogląda i opisuje zaistniałą sytuację. Edytowane 14 Czerwca 2020 przez leon 1 Twój komentarz tutaj również był zbędny. Nic nowego tym nie wniosłeś do tematu a od upominania innych są rangi wyższe //spam Przez NiceOne, 14 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudyyyyyyyyyyyyyyyy Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Leonik , leonik sprawa byla wyjasniona z banem , kolega dostal ub . Nie ma mnie na serwie bo jest offline oraz miałem czas wolny w swięta a nie jak ty 24/7h na kompie bop zycia nie masz ;/ 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 15 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1. Kiedy ban został nadany serwer działa przez jeszcze kilka dni. Kiedy zobaczyłem odwołanie gracza Meh, Napisałem do Ciebie @ marcelele_, że złożył on odwołanie i zapytałem Cię, czy to ty dałeś mi bana. Odpisałeś mi że nie. 2. Powinności admina "1. Admin ma obowiązek być aktywnym zarówno na serwerze jak i na forum. Ponadto jest zobowiązany do odwiedzania forum co najmniej raz na dwa dni. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h." //To chyba spam nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 @ RupEczeKty chyba masz m@ na awp to ty decydujesz ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 @RupEczeKdostal dengu Wiec admin do @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Ja bym tu teraz opieprzył m@, no ale brak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi