Pieseł Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick (Na jakim grasz na serwerach): arennaskilla PieSe9ł Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: bo są osoby które łamią regulamin ,wiele adminów odchodzi wchodzą osoby bez mikrofonu do ct oświadczenie w adminowaniu: brak Jak długo gram w CS:GO?: chyba około 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13- 20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[essa] arennaskilla PieSe9ł/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198284451788/ Mikrofon: TAK Kontakt: Steam, forum Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Czesto brakuje adminow na serwerze. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na TAK, bo fajki dajesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na TAK Wykaż się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 No raczej że na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) On i DRK na okres próbny jak dla mnie, można spróbować, potrzeba trochę adminów na JB. Na tak. EDIT. Szczerze to mam mieszane uczucia co do ciebie, niby jesteś w porządku, ale czasami zachowujesz się, jak na admina by nie przystało. Zmieniam zdanie na nie, wybacz. Edytowane 9 Lutego 2019 przez raveN edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na tak bo sie adminy przydadzą na jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Z tego co widzę to admini odchodzą więc myślę że na okres próbny TAK. Edytowane 9 Lutego 2019 przez MefisTo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuS Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na tak bo malo adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na tak, fajna osobka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jakby inaczej. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem Na TAK! Powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 oczywiście że na tak +aktywność +pomocny +mało adminów nawet na próbe ale należy mu się szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Bardziej na okres próbny, nie przeklinasz ani nie wyzywasz, jednakże jakoś nie jestem do ciebie przekonany, żebyś miał admina Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi