Tetsuya Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nick: TetsuyaWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mimo tego, że ostatnio była szybka rekrutacja, to kandydaci przyjęci nie grają za często i bardzo dużo czasu nie ma admina na serwerze, wtedy kiedy jest potrzebny. Uważam, że mimo iż z niektórymi graczami mam delikatne spiny (przeważnie dlatego, że pisałem na nich skargi, itd...), to myślę że z większością graczy nawet dobrze się dogaduje. Nie wykłócam się tak jak wcześniej, bo zauważyłem, że to i tak nie pomaga. Byłem adminem bardzo długo na DRv1 i wiem jakie muszę mieć podejście do graczy. Znam 99% społeczności JB (tej co gra aktywnie). Na serwerze potrzeba admina, który będzie aktywny, a moja aktywność jest nawet dobra. Chcę wszystkim pokazać, że to co niektórzy o mnie mówią to nie jest w 100% prawda. Chciałbym dostać szansę i się wykazać. Chciałbym po prostu pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem administratorem na 3 sieciach serwerów, w tym na AS przez ostatnie parę naście miesięcy.Jak długo gram w CS:GO?: ok. 3 lata (prawie 2k godzin)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Prawie przez cały dzień można mnie spotkać.Linki GT: Obecny GT Stary GT#1 Stary GT#2Znajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na nie nie umiesz się dogadywać z graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 +Wiek +/- Sm -zachowanie (Wielokrotnie się kłóciłeś z graczami) +mutacja Można dać szanse na tygodniowym okresie próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 jestem na tak wypunktował cypusiowi połowe regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm +aktywność -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 XDDD dobry żart -trzyma klocucha w gaciach -sam nie przestrzega regulaminu a od kogos oczekuje tego Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 -kłamiesz z wiekiem -nie umiesz się dogadać z innymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na nie Mniej skarg będzie-nie będę miał co robić not stonks Z wiekiem kłamiesz +sm +ogarniasz ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 +sm +doświadczenie No okres próbny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) -nie dogadujesz sie z graczami -kłócisz sie, chociaż nie zawsze masz racje. na nie. Edytowane 29 Maja 2020 przez MroKu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 NIE -kłamiesz z wiekiem -nadużywasz mikrofonu bez sensu -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Tak +sm +doswiadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 nie 4podanie btw ;] - prowokujesz - siedzisz na kiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Kolejne podanie które wygląda tak samo jak pozostałe 3. Dalej na nie: -zachowanie -nieznajomość regulaminu -częste kłótnie -uważanie się za kogoś lepszego od innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) NIE XD -zachowanie -przy*ierdalasz sie do wszystkiego -prowokujesz -szukasz problemów - i dużo innych nie chce mi sie Edytowane 29 Maja 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 czepiasz sie o wszystko nie dogadujesz sie z graczami NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Na nie -twoje prowadzenie jest -społeczność Cię nie lubi -nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Ktoś cię zabije = specjalny freekill Ktoś cię zabija a ty " Co ty kurwa odpierdalasz" i zaczynasz drżeć sie Twoje prowadzenie to residentsleeper zazwyczaj kończy się przed celami Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 4 godziny temu, kacper napisał: Ktoś cię zabije = specjalny freekill Ktoś cię zabija a ty " Co ty kurwa odpierdalasz" i zaczynasz drżeć sie Twoje prowadzenie to residentsleeper zazwyczaj kończy się przed celami Na nie +1 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Tak +Wiek +SourceMod +Aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 +aktywność +/-znajomość regulaminu (chodzi mi oto że mówisz każdemu jaki jest regulamin a sam większości rzeczy nie przezstrzegasz) -pisz skarge -przekrzykujesz się Na nie (sorki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nie zachowuj się jak ja bo to bezsens tylko uznanie u innych graczy stracisz Na nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na nie -zachowanie -toxic -jak kiedyś miał admina na innym serwie arenyskilla to zwyzywał gracza bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi