IGonnaHitYa Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: IGonnaHitYaImię: Dominik Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym nieco ograniczyć spędzenie czasu przy komputerze i zająć się nauką programowania i tworzenia stron internetowych. Aktualnie mam mało czasu na ciągłe granie i pilnowanie porządku na serwerze a chciałbym udzielać się w życiu sieci i pomagać w jej rozwoju. Dla mnie mniej czasu zajmie pobranie dema i sprawdzenie go niż granie na serwerze. Jestem kulturalny i miły w stosunku do innych graczy.Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem opiekunem serwera only awp i Jailbreak na innej sieci. Na serwerze only awp bardzo często zdarzały się skargi z cheaterami, na co jako jedyny reagowałem bardzo szybko. Z Jailbreak’iem było trochę łatwiej ,ponieważ w regulaminie było napisane, że skarga musi zawierać link do dema i konkretna rundę. Jednym słowem potrafię rozpisywać demka co mogłem również zaprezentować będąc adminem na JB arenyskilla.Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 6 lat i z tego mam około 5,5 tyś godzin łącznie w CS:GO.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się codziennie wchodzić na forum i czytać wszystkie nowe tematy. Znajomość SM: 4/10 Staram się rozwijać w kierunku tworzenia pluginów na serwery Link do profilu steam: Spoiler https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Kontakt: Spoiler https://www.facebook.com/igonnahitya.dominik.7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 -aktywność na forum -toxic Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) -aktywnosc nie Edytowane 21 Maja 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -aktywność -sa lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +sm +ogarnia jb, a tam jest najwięcej skarg -aktywność na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 - zachowanie - potrafisz dać muta za jedno przekleństwo przez co pokazujesz że nie znasz regulaminu nie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 -Aktywność -Zachowanie -"W ch*ju mam tego admina" Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 nie -zachowanie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 XDDDDD po rezygnacji zachowujesz sie tragincznie -zachowanie - mentalnosc 10 latka - nie ogarnia na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 18 godzin temu, ravii napisał: - zachowanie - potrafisz dać muta za jedno przekleństwo przez co pokazujesz że nie znasz regulaminu nie to samo NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Nie Zachowanie aktywność - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Nie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi