uSzanowankoo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: uSzanowankoo!Imię: KamilWiek: 23 lataDlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą odpowiedzialną, która zawsze działa z zasadami panującymi na forum oraz nigdy nie faworyzuje graczy pod różnymi względami. Chcę pomóc graczom czy to w skargach czy też obecnemu UBT w rozpatrywaniu skarg jak tylko potrafię najszybciej. Obowiązkowo poprawię się ze znajomością modów, które znam mniej na sieci, a gdzie ląduje większość skarg [głównie JB oraz DR]... niestety czasami są braki w wiedzy, spowodowane mniejszym czasem gry na ów modyfikacjach.Doświadczenie w ocenianiu demek: Często oceniam demka z serwera HnS, co za tym idzie kilka rozpatrzonych demek ode mnie jest jeszcze na forum[Linki: 1 2]. Nigdy nie posiadałem rangi UBT.Jak długo gram w CS:GO?: 3,000 godzin na głównym koncie steam oraz sporo godzin[~2k] na pobocznych kontach, które już nie posiadam [sprzedałem znajomym ze swojej miejscowości].Ile czasu poświęcam forum dziennie: Odwiedzam forum kilka razy dziennie.Znajomość SM: 8-9/10. Pisałem kiedyś klasy do cod w Cs 1.6 oraz edytowałem pluginy pod swoje potrzeby - na ubt i tak taka skala nie jest potrzebna Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/Kontakt: Preferuję kontakt poprzez platformę Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 tak wiek+ staz+ pieseł+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +doświadczenie +wiek Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 najlepszy kandydat, na Tak +wiek +doświadczony +dojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak -Wiek -Ogarnięty I TYLE XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +Doświadczenie +Wiek Wielkie TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak wiek sm ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 nie według mnie są lepsi kandydaci na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +ogarnięty +wiek +uszanowanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +ogarnia Na Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Wielokrotnie wyręczał/pomagał UBT co znacznie skracało rozpisane przez niego sprawy NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +ogarnięty na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +sm +Doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) +Sm +/-Aktywnosc na forum +Wiek Tak Edytowane 21 Maja 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +Wiek +Ogarnia rozpisywanie +Najlepszy kandydat TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 + ogarnięty w demkach - zachowanie - aktywność + jedyny dobry kandydat TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 na tak +ogarnia +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak +wiek +Ogar bardzo ;d +kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na TAK! +doświadczenie ++wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 zmieniam zdanie tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi