Gniewko Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach): "Gniewko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem na serwerze dość często i jest czasami patola i chciał bym utrzymać serwer w porządku. A i po za tym nie mam czasu cały czas pisać skarg. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakiś czas byłem adminem na rt2 i rt3 Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy ale raczej w godzinach porannych a jak jest szkoła to popołudniu Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze) https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Gniewko Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że tak Edytowane 14 Maja 2020 przez Gniewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) -nie widziałem cię dalej w ct -aktywność +wiek Na nie Edytowane 14 Maja 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Słuchaj gościu nie baw się we mnie bo już sobie niszczysz reputacje tak jak kiedyś sobie zniszczyłem Na Nie +wiek -aktywność to jb a nie RT +doświadczenie Edytowane 14 Maja 2020 przez Mat3usz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 TAK +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tak +wiek +doświadczenie -zachowanie troszke do poprawy hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na Tak +wiek +sm Myślę że se poradzi :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -Aktywność -Nie widziałem cię w CT NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Można dać szanse na tak za wiek i to że nie nadużywa mikrofonu (ogarnięty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 TAk +Wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -nie ogarnia regulaminu -nie ogarnia ct -słabe mikro -kłocisz się a regulaminu nie czytałeś ani razu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -nie widziałem ciebie jeszcze w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 +doświadczenie +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na nie - Nie ogarnia - Afczy na serwie żeby gt nabić -Brak znajomości z regulaminem -Nadużywasz mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 23 minuty temu, FerbeR napisał: Na nie - Nie ogarnia - Afczy na serwie żeby gt nabić -Brak znajomości z regulaminem -Nadużywasz mikrofonu Na nie , powody ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 nie za bardzo do wszystkiego się pchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -nie ogarniasz ct nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) nie widzę Cię za często na serwerze na nie Edytowane 14 Maja 2020 przez zer0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -zachowanie Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Popraw zachowanie i wtedy złóż podanie na admina Póki co jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 na nie - nie ogarniasz - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 +lux perełeczka +aktywny +ogar ct Brałbym w ciemno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Na nie -zachowanie -grasz tydzień na serwerze -powód którego nie mogę podać bo połowa sieci nie wie kim jesteś i będzie młyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi