Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Nick: Ciosek Nick admina: @ NiceOne Długość bana:warn Data i godzina: 14.05.2020 około 16:40 Serwer: forum Powód bana: pomimo wielokrotnych ostrzeżeń jak i wiadomości od skanera dalej to samo, nie potrafisz zrozumieć to będziemy warnować //spam No to sprawa wyglądała tak, gracz napisał skargę Spoiler gdzie po dwóch godzinach @ PiKeoznaczył ekipę UBT żebyśmy mu rozpatrzyli tą skargę ponieważ mu się nie chce. Z racji tego że nie ma w wymaganiach UBT że muszę posiadać cs'a 1.6 nie wiem jak odpalić w tamtej grze demko, zapytałem się Pike jak włączyć demko w 1.6 po czym dostałem warna od nice one za spam. Rozumiem, był to spam, powinienem napisać na pw ale dlaczego konsekwencje są wyciągnięte tylko w moją stronę? Pike tez mógł napisać w prywatnej wiadomości na forum do nas, do UBT ale nawet nie dostał notki od moda. Edytowane 14 Maja 2020 przez Ciosek 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ja nie jestem zobowiązany do rozpisywania demek tylko wy jako ubt, jako iż nie ma osobnej rangi dla ubt od 1.6 to jesteście zobowiązani robić to wy, jakoś inni ubt nie mają z tym problemu tylko ty. Robię to czasami i przeglądam te demka z 1.6 pomimo tego iż nie muszę. Admini powinni przeglądać dział skarg ale mało kto to robi i tam o tym wspomniałem, we własnym zakresie się tym zajmę. A co do warna to spamujesz wielokrotnie w tematach pod pretekstem uprawnień rangi ubt i jesteś w błędzie. Dostajesz odpowiednią nagrodę za to co robisz a jeżeli masz inne zdanie to dział skarg i propozycji stoi otworem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 6 minut temu, PiKe napisał: Ja nie jestem zobowiązany do rozpisywania demek tylko wy jako ubt, jako iż nie ma osobnej rangi dla ubt od 1.6 to jesteście zobowiązani robić to wy, jakoś inni ubt nie mają z tym problemu tylko ty. Robię to czasami i przeglądam te demka z 1.6 pomimo tego iż nie muszę. Admini powinni przeglądać dział skarg ale mało kto to robi i tam o tym wspomniałem, we własnym zakresie się tym zajmę. A co do warna to spamujesz wielokrotnie w tematach pod pretekstem uprawnień rangi ubt i jesteś w błędzie. Dostajesz odpowiednią nagrodę za to co robisz a jeżeli masz inne zdanie to dział skarg i propozycji stoi otworem. Może mi pokażesz punkt w regulaminie/wymaganiach UBT że muszę również sprawdzać skargi z cs'a 1.6? Bo ja jedynie widzę coś takiego Spoiler Spoiler Aplikant musi mieć CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @ PiKeWłaśnie bonio przy przyjęciu podania prosi o passy jakie ma ustawić w sourcebansie, nie w amxxbansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 wkleję z wiadomości prywatnej bo nie będę milion razy tego samego pisał pomimo wielu ostrzeżeń = wszystkie ostrzeżenia jakie otrzymałeś czy to przed otrzymaniem warna czy po otrzymaniu jakiś czas temu znowu była decyzja nad Tobą czy dać Ci warna czy ostrzeżenie bo w jakiejś skardze znowu nie wypowiedziałeś się jak należy, oficjalnie skończyło się ostrzeżeniu, po którym skaner wysłał wam wiadomość którą powinieneś pamiętać, skoro dalej nie potrafisz stosować do tego co wam mówimy to będziemy wynosić w waszą stronę konsekwencje Skoro inni potrafią się do tego stosować to nie rozumiem jaki Ty masz z tym kłopot @ SK4N3Rwypowiedz się na ten temat, proszę 9 minut temu, Ciosek napisał: @ PiKeWłaśnie bonio przy przyjęciu podania prosi o passy jakie ma ustawić w sourcebansie, nie w amxxbansie Ty jako OSOBA UBIEGAJĄCA SIĘ O STANOWISKO UBT sam powinieneś napisać Boniowi że jeszcze pasy do AmxBansa ma Ci zrobić a nie pisać że to on tylko pisze o podanie loginu i hasła do sb, przecież ta sieć opiera się na serwerach cs :go zarówno jak i na 1.6 nie prawda? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 To dlaczego np tez w podaniu jest pytanie ile gram w cs:go a nie ma pytania o 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 18:47, Ciosek napisał: To dlaczego np tez w podaniu jest pytanie ile gram w cs:go a nie ma pytania o 1.6? Zakładam, że nie ma wielkiej równićy w cheatach w CS 1.6 i CS:GO Dodakowo szablon przyjęcia: Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Już będę robił konta w amxbansie. Po prostu tego nie uważamłem za konieczne np., tylko przy dwóch serwerach DR 1.6 Warn zjdęty Nie róbcie problemów tam gdzie ich nie ma i niepotrzebnych kłótni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi