mNk Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Moją propozycją jest usunięcie zabijania się na życzeniu. Konkretnie chodzi mi o to że jak ktoś wziął !lr nie można bić kosą [tylko lewym przyciskiem myszy]. I często się zdarza że ktoś niechcący machnie kosą popełnia samobójstwo. Uważam że jest to bez sensu i dosyć często można zobaczyć taką sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 33 minuty temu, mNk napisał: Moją propozycją jest usunięcie zabijania się na życzeniu. Konkretnie chodzi mi o to że jak ktoś wziął !lr nie można bić kosą [tylko lewym przyciskiem myszy]. I często się zdarza że ktoś niechcący machnie kosą popełnia samobójstwo. Uważam że jest to bez sensu i dosyć często można zobaczyć taką sytuację. Po co to komu XD od zawsze tak było każdy nie miał z tym problemu przyszedłeś Ty i tworzysz jakąś z**baną propozycję i nawet nie umiesz tworzyć tytułu postu za to warny powinny być Podsumowując; nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 37 minut temu, mNk napisał: Moją propozycją jest usunięcie zabijania się na życzeniu. Konkretnie chodzi mi o to że jak ktoś wziął !lr nie można bić kosą [tylko lewym przyciskiem myszy]. I często się zdarza że ktoś niechcący machnie kosą popełnia samobójstwo. Uważam że jest to bez sensu i dosyć często można zobaczyć taką sytuację. W sensie chodzi mi o to że często jak ktoś machnie kosą niechcący to po prostu ginie. I czasem niektórzy chcą się postrzelać a nie przez głupie machnięcie kosą się zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na nie , bierzesz mag 4mag to strzelasz z broni a nie latasz z kosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Najlepiej jakby zrobili żeby jak ktoś uderzy z kosy to dopiero ginie, jeżeli tak będzie na tak, jeżeli nie to na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) 17 minut temu, chakra napisał: Najlepiej jakby zrobili żeby jak ktoś uderzy z kosy to dopiero ginie, jeżeli tak będzie na tak, jeżeli nie to na nie To jest też fajne rozwiązanie i jestem wsm za tym, dobry pomysł Edytowane 12 Maja 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 5 godzin temu, chakra napisał: Najlepiej jakby zrobili żeby jak ktoś uderzy z kosy to dopiero ginie, jeżeli tak będzie na tak, jeżeli nie to na nie Ch***y pomysł niech będzie jak jest pepoClap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi