Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propozycja

Udostępnij

mNk

Rekomendowane odpowiedzi

Moją propozycją jest usunięcie zabijania się na życzeniu. Konkretnie chodzi mi o to że jak ktoś wziął !lr nie można bić kosą [tylko lewym przyciskiem myszy]. I często się zdarza że ktoś niechcący machnie kosą popełnia samobójstwo. Uważam że jest to bez sensu i dosyć często można zobaczyć taką sytuację.

33 minuty temu, mNk napisał:

Moją propozycją jest usunięcie zabijania się na życzeniu. Konkretnie chodzi mi o to że jak ktoś wziął !lr nie można bić kosą [tylko lewym przyciskiem myszy]. I często się zdarza że ktoś niechcący machnie kosą popełnia samobójstwo. Uważam że jest to bez sensu i dosyć często można zobaczyć taką sytuację.

Po co to komu XD od zawsze tak było każdy nie miał z tym problemu przyszedłeś Ty i tworzysz jakąś z**baną propozycję i nawet nie umiesz tworzyć tytułu postu za to warny powinny być

Podsumowując; nie :pepeLaugh:

• Haha! 1

37 minut temu, mNk napisał:

W sensie chodzi mi o to że często jak ktoś machnie kosą niechcący to po prostu ginie. I czasem niektórzy chcą się postrzelać a nie przez głupie machnięcie kosą się zabić

17 minut temu, chakra napisał:

Najlepiej jakby zrobili żeby jak ktoś uderzy z kosy to dopiero ginie, jeżeli tak będzie na tak, jeżeli nie to na nie

To jest też fajne rozwiązanie i jestem wsm za tym, dobry pomysł

Edytowane przez mNk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności